KulcskirályÜgyfélszolgálat

Assa Abloy - A német cápa

Assa


Assa Abloy

Az Assa Abloy-ról

Az Assa Abloy a világ legnagyobb intelligens zár- és biztonságtechnikai megoldásszállítója. Célunk, hogy innovatív termékeinkkel javítsunk és könnyebbé tegyük ügyfeleink életét a biztonság, a megbízhatóság és a kényelem terén egyaránt.


Assa Abloy -  Rólunk

Az Assa Abloy Hungary Kft.-ről

Az Assa Abloy Hungary Kft. 2000 júniusában alakult, mint az ASSA ABLOY multinacionális vállalatcsoport magyarországi leányvállalata.
 Az Assa Abloy a világ első számú zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata, a világ majd összes pontjára kiterjedő értékesítési és szervizszolgáltatásokkal.
 Az Assa Abloy Hungary Kft. célja, hogy a hazai zár és biztonságtechnikai piacon a lehető legszélesebb termék és megoldáskínálattal legyen jelen és minden olyan ügyféligényt, amely célként a biztonságot, a biztos beszállítói és szervizhátteret, de emellett a minőséget, mint a biztonságtechnikában vállalati filozófiánk szerint legfontosabb igényt szem előtt tartva, szolgálja ki.
Mint a világ legnagyobb zár és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatának magyarországi képviselője a specifikus ügyféligények legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében az alábbi üzletágakon keresztül vannak jelen a hazai piacon:
- kiskereskedelmi üzletág
- ajtós üzletág
- ipari végfelhasználók üzletág
- rendszerintegrátorok üzletág
- szállodai üzletág
Vállalati filozófiájuk szerint minden ügyfélkör igényét speciális, az adott ügyfélkör elvárásait legjobban kielégítő termékekkel és megoldásokkal kívánják kiszolgálni. Ennek eredményeképpen napjainkban olyan márkanevek alakítják termékkínálatukat mint:
- ASSA (Főkulcs rendszerek)
- ABLOY (mechanikus, elektromechanikus és motoros zárak, főkulcs rendszerek)
- VingCard, TimeLox (szállodai kártyás zárrendszerek)
- Elsafe (szállodai széfek)
- PolarBar (szállodai minibárok)
- Yale (kiskereskedelmi zárak, lakatok, széfek)
- EFFEFF (elektromos zárak, mágnesek, ajtócsukók)
Minden zárási rendszernél alapvető minőségi követelmény a kiváló szervizháttér, ezért cégüknél ezt kiemelten fontos területnek érzik.


Assa Abloy - Termékek

Ajtóbehúzók, ajtóautomatikák

Ajtóbehúzóink és ajtócsukóink kínálatában bármilyen típusú és méretű ajtóra talál megoldást. Válasszon felső szerelésű vagy rejtett ajtóbehúzóink közül, vagy kérjen ajánlatot padlócsukó megoldásaink valamelyikére!

Beléptető és azonosító rendszerek

Online, offline és egyedül álló beléptető rendszerek széles kínálata meglévő mechanikus zárak átalakításához és új rendszerek kiépítéséhez egyaránt. A megfelelő beléptető rendszer kiválasztása során a legfőbb szempontok az elérni kívánt biztonsági szint, a felhasználás jellege, valamint a telepíthetőség. Beléptető rendszerek kialakításához a világszinten első helyen álló HID olvasók és kártyák széles választékát, valamint a legújabb technológiát képviselő és a jövőbeni igényeket is maximálisan kielégítő iClass változatait kínáljuk.

Biztonsági bejárati ajtó

Tudja maximális biztonságban otthonát, válassza a többszörösen megerősített, zajvédelemmel ellátott, acél belső merevítőkkel gyártott Sherlock biztonsági bejárati ajtókat! Már több mint 11 000 magyar családot védenek a 25 év tapasztalattal gyártott Sherlock tűzgátló biztonsági bejárati ajtók hiba nélkül. Élje át Ön is a Sherlock bejárati ajtók által védett otthon nyugalmát! Tudjon meg többet bejárati ajtó kínálatunkról, nézze meg részletes termékleírásunkat és katalógusunkat!

Digitális ajtókitekintő

A digitális ajtókitekintő egyszerű és biztonságos megoldást kínál, hogy biztos lehessen benne, hogy ki áll az ajtó előtt.

Elektromágnes

Az elektromágnesek az ajtó zárva tartását biztosítják. Alacsony áramfelvétel mellett is nagy tartóerőt biztosítanak. Termékeinket a könnyű installálás és kezelés mellett megbízhatóság jellemzi.

Hő- és füstelvezető rendszer

Termékeink bármilyen hő- és füstelvezetéssel kapcsolatos igényre megoldást nyújtanak. Az Assa Abloy Hungary Kft. a BTR – Brandschutz-Technik und Rauchabzug GmbH (Hamburg) hő- és füstelvezető rendszereinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A BTR termékek megfelelnek a legszigorúbb európai és németországi előírásoknak, szabványoknak (DIN 18232, DIN EN 12101, VdS, TÜV), valamint rendelkeznek ÉMI tanúsítvánnyal is.

Komfort szellőztetés

A korszerű épületklíma kialakításának fontos része a komfort szellőztetés alkalmazása. Ennek része a megfelelő ablakmozgató motorok kiválasztása és a komfort szellőztetés vezérlésének megoldása. Válasszon az épület paramétereinek megfelelő ablakmotorjaink és vezérléseink közül!

Lakatok

Az általunk forgalmazott ABLOY és Yale lakatok között mindenki megtalálja a számára szükséges megoldást, legyen szó otthoni használatról vagy ipari felhasználásról.

Mágneszár

Válasszon megbízható működésű, hosszú élettartamot garantáló elektromos zárfogadóink közül!

Pánikzárak, pánikrudak

Az ASSA ABLOY minősített pánikszerelvényeivel a biztonsági és védelmi követelmények egyaránt hatékonyan megvalósíthatók.

Szállodai zár, széf, minibár

Speciálisan szállodai igényekre kialakított záraink, széfeink és minibárjaink segítenek, hogy vendégei mindig a legkiválóbb szolgáltatásban részesüljenek.

Tűz- és füstgátló ajtók, kapuk és tűzgátló toló kapuk

Ha tűzgátló vagy füstgátló ajtót vagy toló kaput keres, nálunk a legjobb helyen jár. Nemcsak méretre szabott tűzgátló ajtókat biztosítunk, hanem komplett segítséget tűzvédelmi rendszerek kiépítéséhez.

Zárak

Legyen szó mechanikus, elektromechanikus vagy akár motoros zárakról, az ASSA ABLOY mindig a legjobb és legkifizetődőbb megoldást kínálja Önnek!

Zárbetét, főkulcsrendszer

A fő- és vezérkulcsos rendszerek egyedi zárbetétnyitási igények szerint készülnek.


Termékek

Abloy, DC340

Abloy, DC340

Ajtóbehúzó, a kart külön kell rendelni

Abloy Novel, zárbetét

Abloy Novel, zárbetét

Három kulcsos biztonsági zárbetét

Abloy Kód Kilincs

Abloy Kód Kilincs

Elektromechanikus kódkilincs


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.