KulcskirályÜgyfélszolgálat

CR Serrature - Az olasz biztonság bástyája

CR Serrature

CR Serrature

Új generációs biztonsági őr zárak. Magas minőség és a szakmai precizítás a tervezésben: a műszaki csapat dolgozik azon, hogy megoldja a különleges biztonsági igényeit.

Felépítettek egy stabil képet magukról és a termékekről amivel nemzetközi elismerést vívtak ki maguknak, s lettek az európai gazdaság vezető tagjai a zár és biztonság technikai iparban.

A CR zárnál folyamatosan a vevők igényei vannak a figyelem központjában, a biztonságuk biztosítása, a folyamatos fejlesztése a termékeknek, s hogy rendszeresen új szériákat bocsássanak a piacra, új műszaki kialakítással és hatékony funkcionalítással.

1955-ben alapított CR zárak elfoglalta és megtartotta az évek során kiemelkedő pozícióját a hazai piacon, és ma már az egyik legfontosabb és legrangosabb cég a piacon.

Az egyik legnagyobb olasz cég a biztonsági zárak piacán, a lakossági és az ipari szférában.
CR Serrature széles körű megoldást nyújt fém és fa ajtók biztosítására. Az állandó minőség és a szakmai hozzáértés, tervezés, lehetővé tette számukra hogy biztosíthassák piaci pozíciójukat a lakatosoknál, szerelőknél.

1991 óta CR Serrature része a SECURIDEV, francia csoportnak amely szerepel a párizsi tőzsdén - „ma tervezzük a holnap termékét”.


Termékek

CR-Serrature 7456/28, Lamella

CR-Serrature 7456/28, Lamella

Lamella

CR-Serrature 23-T-Cambio/14, Lamella

CR-Serrature 23-T-Cambio/14, Lamella

Lamella


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.