KulcskirályÜgyfélszolgálat

Dierre - Az Olasz CsásZár

Dierre

Dierre - A trezorzárak királya

A vállalatról

1975-ben alakult, a Dierre a vezető cégek közé tartozik a világon az olasz biztonsági ajtók készítésében, gyártásában, belső és külső ajtók szerelékeinek készítésében.

Így mindig technológiailag innovatív termékeket adnak a piacra ki, ötvözve a biztonságot és a design-t. A széles választékú ajtók és szerelvények alkalmasak arra, hogy bármely lakberendezési stílushoz igazodjanak és az egyénileg kialakított munkavégzéshez. Ez a kívánt cél a cég létrehozása óta.

A Dierre csoport mindig is számottevő erőforrásokat fektett be a termelésbe és ez lehetővé tette számukra, hogy technológiailag legfejlettebb céggé válljanak. Továbbá, hogy sikeresen egyesítsék a termelés szabványosítását a legnagyobb testreszabási lehetőségekkel amit a piac megkövetel, a Dierre szoftverekre támaszkodik, a különleges kialakítási folyamatokra és a technológiára, nagy figyelmet szentelve a környezetre.

A termék tervezőjének ebbe kell illesztenie a terméket: egy szoftver, amelyet kizárólag a Dierre-ére terveztek, amely kezel és normalizál minden új rendelést, és beírja az általános adatbázisba, amely megtekinthető az egész világon, a minden kereskedő által, annak érdekében, hogy képesek legyenek válaszolni az ügyfeleknek valós időben. A termék tervezője lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy nyomon kövessék a megrendelések készítésének folyamatát lépésről lépésre, majd a szállítást és a beszerelést.

A további fejlesztést, annak érdekében, hogy a legfejlettebb technológia álljon rendelkezésre a mindennapi használat során, hogy gyárthassanak speciális termékeket, és hogy azok felhasználóbarátak legyenek, és megfeleljenek az ügyfelek igényeinek a világ minden tájáról.

Minden évben a gyáraik ezeket termelik:
- 200.000 db biztonsági ajtók
- 110.000 db al-keretek rejtett ajtókhoz
- 80.000 db külső ajtó
- 90.000 db tűzgátló ajtók
- 45.000 db többcélú ajtók
- 10.000 db biztonsági redőny
- 25.000 db garázskapuk
- 300.000 db zárak és széfek


Vezéralak

A büszkesége a cégnek a Dierre Partner , gondosan válogatott hálózata olyan forgalmazóknak akik magas minőségű szolgálatot nyújtanak, szakértelmet és odafigyelést az ügyfeleknek.


Termékek

Iseo Atra-Dierre 3 rudas, Trezorzár

Iseo Atra-Dierre 3 rudas, Trezorzár

Trezorzár

Dierre BLO 3810, Lamella

Dierre BLO 3810, Lamella

Lamella

Dierre BLO 3110, 107 mm-es, Lamella

Dierre BLO 3110, 107 mm-es, Lamella

Lamella


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.