KulcskirályÜgyfélszolgálat

Dorcas - Síkmágneszárak atyja

Dorcas Access

A vállalatról

Dorcas volt az első spanyol vállalat ami elektromos ütközőket és kiegészítőket gyártanak. Elektromos és beléptető rendszerek gyártására specializálódtak 1971 óta, Valenciai gyárokból, Siete Aguas városából.

Széles választékot kínálnak elektromos ütközőkből, elektromágneses termékekből, beeresztő rendszerekből és ajtócsukókból, amikor is a legújabb innováció és technológia találkozik az R+D+i részlegen, ők felelősek az új modellek és kialakítások piacra bocsátásáért, mindezt a piac igényei szerint kialakítva és az ügyfeleknek nyújtott minőségi szolgáltatás keretében.


Dorcas Síkmágenesek


Piaci szerepe

A Dorcas termékeit több mint 70 országban és 5 kontinensen forgalmazza áruit. Megbízható nemzetközi kereskedelmi csapat, amely földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül képes személyre szabott megoldásokat kínálni a vásárlók számára. Emellett a Dorcas folyamatosan nyit az új piaci lehetőségek felé a feltörekvő országokban.

Számos szabadalom és minősítési tanúsítvánnyal rendelkeznek amelyek nemzetközileg elismertek az elektromechanikus zárak területén, és termékeik az egyes országok szabványaihoz is igazodnak.


Termékek

Dorcas 41NF, elektromos zár

Dorcas 41NF, elektromos zár

Elektromos zár

Dorcas AaD, elektromos zár

Dorcas AaD, elektromos zár

Elektromos zár

Dorcas AaDF, elektromos zár

Dorcas AaDF, elektromos zár

Elektromos zár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.