KulcskirályÜgyfélszolgálat

Dorma - Épületbiztonság királya

Dorma

A Dormáról

A Dorma a jobb épületeket szolgáló prémium beléptetési megoldások és szolgáltatások megbízható globális partnere. A vállalat a világ élvonalában van az üzleti ágazatokban használt ajtóvezérlés, mozgatható falak és üvegvasalatok gyártását tekintve. Hagyomány és technológia. Szerviz és biztonság. Hozzáértés és kényelem. Bármilyen típusú ajtót is tervez, a Dorma megfelelő ajtórendszert tud biztosítani annak működtetéséhez.


Dorma - Ajtók

Dorma ajtók tárulnak fel a világ a legjobb címein
Bevásárlóközpontok vagy irodaházak, stadionok vagy hotelek – a Dorma prémium beléptetési megoldásai szinte bármilyen típusú épület építészeti koncepciójához együttesen kínálják a funkcionalitást és az esztétikus formát. Merítsen ihletet a különböző épülettípusok széles választékához felhasználható prémium beléptetési rendszerekből.

Oktatás
Az oktatási környezetekben nem csak akadálytalanul működő ajtókra és bejárati alkalmazásokra van szükség, azoknak ellenállónak kell lenniük az oktatási környezetre jellemző nagy forgalommal és esetleges rongálással szemben. A Dorma bármilyen típusú ajtóhoz termékek széles skáláját kínálja.

Egészségügy
A Dorma számos ajtómegoldást kínál az egészségügyi létesítmények számára: olyan termékeket, amelyek biztonságos és tiszta környezetet biztosítanak.

Irodai / Vállalati
Az irodákban és kereskedelmi környezetekben biztonságos és a célnak megfelelő ajtókra van szükség. Ezeket az igényeket a Dorma ajtóvasalatainak kiterjedt termékcsaládja, valamint az üvegfal-rendszerek és alkalmazások csodálatos ajánlata nemhogy kielégíti, de még túl is lépi.

Középületek
A közterületeken (bejáratok, épületek) esztétikus, ugyanakkor nagy forgalom átengedésére képes beléptetési rendszerekre van szükség. A Dorma ajtóvezérlő- és biztonsági termékcsaládjai jobb középületeket tesznek lehetővé.

Vásárlás / Kereskedelem
A nagy forgalmú boltokban olyan bejáratokra van szükség, amelyeken a vásárlók könnyedén mehetnek, és egyben kellemes vásárlási élményt teremtenek. Legyen az automata bejárat vagy egy hagyományos ajtó, a Dorma a megfelelő termékekkel látja el Önt, akár egyszerű beléptetést szeretne, akár a biztonságos belépést igénylő alkalmazotti és hátsó bejáratokat szeretné biztosítani.

Közlekedés
A forgalmas közlekedési épületekben megbízható és biztonságos bejáratokra van szükség. A Dorma alkalmazások széles választékát kínálja ezekhez a követelményekhez.

Sport / Szórakozás
A sport- és szórakozási eseményeken a kedvező látási körülmények vannak előtérben, de legalább ennyire fontos, hogy az eseményre a nézők biztonságosan és megbízhatóan juthassanak be, illetve ugyanígy távozhassanak.


Dorma - Nyitás és csukás

Az ajtócsukóktól a vasalatokig
A Dorma kiterjedt termékskálát kínál. Intelligens mérnöki tervezés. Időtlen. Funkcionális és formatervezett.

Ajtócsukók
Akár családi házhoz, akár korszerű irodaépülethez keres ajtócsukó rendszereket, a DORMA intelligens, beépített megoldásokat kínál, amelyek egyesítik a konzisztenciát, a kényelmet, a formatervezést és a prémium minőséget. A széleskörű termékkínálat a funkcionális követelmények tág tartományát elégíti ki, ezáltal szinte bármilyen ajtóhoz megfelelő megoldást kínál.

Nyílóajtó automatikák
Akadálytalan nyitás és csukás, állandó sebességgel. Az öntanuló mikroprocesszorral ellátott, fejlett elektronika vezérli az optimális működést. A Dorma automatikus nyílóajtó mozgatóegységei így változatos igényeket elégítenek ki. Megbízhatóan, kényelmesen és vonzó látvánnyal.

Automata tolóajtók és speciális ajtók
Innovatív beléptetési megoldásaink példaként szolgálnak arra, hogy milyen a megbízhatóan nyíló és csukódó, energiahatékony, akadálymentes beléptetőkapu. Kiváló példa erre az ST FLEX Green energiatakarékos tolóajtó, amely a minimális ajtóprofil-szélességet hatékony hőszigeteléssel egyesíti, az EnEV 2009-es Német Energiamegtakarítási Rendeletnek és a Környezetvédelmi Terméknyilatkozatnak (EPD) megfelelően.

Tolóajtó automatikák
A tolóajtó mozgatóegységek egyedi megoldások a mai életkörülmények követelményeihez. Ilyen különleges megoldás például az úttörő, mágneses térerő elvén működő CS 80 MAGNEO modell. A mozgatóegységet a beépített SoftMotion technológia teszi különösen csendessé miközben kiváló szintű biztonságot garantál.

Kézi ajtórendszerek
Kézi tolóajtó rendszereink átfogó termékkínálata gondoskodik a változatos igényekről, otthon, a munkában és a mindennapi életben is. A funkcionális opciók széles választékának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen igényhez személyre szabott megoldásokat kínálunk. Elegáns esztétikával.

Forgóajtók
A gyakran látogatott épületekben olyan megoldásokra van szükség, amelyek megbízható, biztonságos és felhasználóbarát bejáratokat kínálnak. A megoldás: A Dorma forgóajtói és ívelt tolóajtói. Intelligens, beépített megoldások, amelyek tervezésekor a hatékony működés volt a legfőbb szempont. Emellett a látványvilág is kreatív mozgásteret biztosít az épület arculatának tervezésekor.

Üvegvasalatok
Az üvegajtók- és falak átlátszó eleganciával ruházzák fel az építészeti koncepciókat. A Dorma által kínált, kifinomultan összehangolt üvegvasalatok harmóniát teremtenek a funkció és a formatervezés között. Vasalatok széles választékát kínáljuk gyakorlatilag bármilyen ütésálló üvegből készült szerkezet elegáns megvalósításához.

Kilincsek, ajtóütközők, fogantyúk
Első pillantásra talán észre sem veszi, de ha egyszer meglátja, a vizuális hatás eltéveszthetetlen: a Dorma vasalatok bármely ajtó látványvilágát vonzóbbá teszik. Egyedi és változatos. A Dorma prémium ajtajai.


Dorma - Biztonság

A záraktól a beléptetésvezérlő rendszerekig
Egyénileg integrált megoldások bármilyen típusú biztonsági követelményekhez. Különlegesen igényre szabott termékcsaládok kínálnak megoldást a vészkijáratokhoz, tűzbiztos ajtókhoz, valamint elektronikus beléptetésvezérlő rendszerekhez.

Mechanikus zárak és zárbetétek
Precizitás, megbízhatóság és elegáns látvány. Ezek a Dorma intelligens zárrendszereinek legfőbb ismertetőjelei. A legmagasabb biztonsági követelmények kielégítése mellett egyszerű, kényelmes működtetést tesznek lehetővé, ezáltal a magán- és középületekhez is kiválóan megfelelnek.

Elektromos zárak
A Dorma által kínált biztonságtechnológiai megoldások ellenőrzött belépést tesznek lehetővé, maximális biztonságost nyújtva, és mindemellett elegáns formatervezéssel gyönyörködtetnek. Ideális modernizálási eszközök a mechanikus megoldások helyett, és felkészítenek a felhasználóbarát mechatronikus rendszerekre. Modelljeink univerzálisan alkalmazhatóak, akár hagyományos ajtóként, akár tűzbiztos ajtókhoz vagy különleges ajtórendszerekhez.

Menekülési útvonal biztosítás
A Dorma vészkijárat-vezérlőrendszerei professzionális, kompromisszumok nélküli biztonságot és maximális védelmet nyújtanak az épületnek és ingatlanának. Akár egyetlen ajtóhoz szeretne biztonsági rendszert, akár beléptetésvezérléssel ellátott, kiterjedt hálózatba kapcsolt rendszereket szeretne, gyakorlatilag bármilyen igényt gond nélkül ki tudunk elégíteni.

Beléptető rendszerek
A Dorma által kínált időzáras és beléptetésvezérlő rendszerek percre pontos időgazdálkodást és a belépési engedélyek rugalmas nyilvántartását teszik lehetővé. Kis cégeknél és nagy vállalatoknál egyaránt.

Elektrónikus ajtó vasalatok
A Dorma által kínált biztonságtechnológiai megoldások ellenőrzött belépést tesznek lehetővé, maximális biztonságost nyújtva, és mindemellett elegáns formatervezéssel gyönyörködtetnek. Ideális modernizálási eszközök a mechanikus megoldások helyett, és felkészítenek a felhasználóbarát mechatronikus rendszerekre. Modelljeink univerzálisan alkalmazhatóak, akár hagyományos ajtóként, akár tűzbiztos ajtókhoz vagy különleges ajtórendszerekhez.

Pánikrúdak és menekülési rendszerek
A vészkijáratok és menekülőútvonalak ajtajainak könnyen és azonnal ki kell nyílniuk. A Dorma pánikajtókhoz fejlesztett vasalatait úgy tervezték, hogy az összes vonatkozó előírásnak megfeleljenek. A vasalatokat maximális megbízhatóság, tervezés, esztétikus látvány és kényelem jellemzi.


Termékek

Dorma BTS 84 EN3, padlócsukó

Dorma BTS 84 EN3, padlócsukó

Ajtócsukó

Dorma TS 93 B, ajtóbehajtó

Dorma TS 93 B, ajtóbehajtó

Ajtócsukó

Dorma TS Profil, ajtóbehajtó

Dorma TS Profil, ajtóbehajtó

Hidraulikus olajfékes ajtóbehajtó.


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.