KulcskirályÜgyfélszolgálat

Geze - Ajtócsukók magas fokon!

Geze

Innovatív rendszermegoldások intelligens technika segítségével

A Geze GmbH az ajtó-, ablak-, valamint biztonságtechnikai rendszerek világszerte vezető fejlesztő és gyártó cégeinek egyike. A Geze átfogó termékpalettával rendelkezik az automata ajtórendszerek és ajtótechnika, üvegrendszerek, füst és hőelvezető rendszerek (RWA), biztonságtechnikai rendszerek, valamint ablak- és szellőzéstechnika területén.

A független családi vállalkozás a piac egyik vezető innovációs és formatervező szereplőjeként csúcsminőségű technológiát gyárt és forgalmaz, és meghatározó módon járult hozzá az épülettechnika jövőbe mutató fejlődéséhez. Saját technológiai központunkban folyamatosan dolgozunk a fejlesztéseink előremozdításán.

A kitűnő minőségi színvonalnak köszönhetően a Geze termékek világszerte hozzájárulnak az innovatív épületkoncepciókhoz és gondoskodnak épülettechnika területén a kényelméről és a biztonságáról: a Geze ajtócsukók világszerte a legismertebbek közé tatoznak. Naponta emberek milliói élvezik az automata ajtórendszerek magától értetődő kényelmét. Leányvállalatunkban állítjuk elő az olyan egyedi és létesítményhez igazodó speciális szerkezeteket, mint a forgóajtók és teliüveg ajtók. A Geze termékmegoldásai a világ minden táján megtalálhatóak a neves épületekben.

Geze minőség

Termékeink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése alapelveink közé tartozik. Mi nem csupán teljesíteni szeretnénk egy prémium gyártóval szembeni elvárásokat, hanem túl is szeretnénk szárnyalni azokat.

Termékeinknek és szolgáltatásainknak természetesen egy sor irányelvnek és szabványnak kell eleget tennie, melyek teljesítését hatóságok, szövetségek vagy biztosítók követelik meg.

- Automata ajtótechnika: DIN 18650 (DIN 18650 tájékoztató), DIN 18263-4
- Ajtótechnika: DIN EN 1154, DIN EN 1155, DIN EN 1158
- Hő- és füstelvezető és szellőztetéstechnika: DIN EN 12101-2 (DIN EN 12101-2 tájékoztató)
- Biztonsági rendszerek: DIN EN 179, DIN EN 1125
- Akadálymentes építkezés: DIN 18024, DIN 18025

Termékeink és rendszermegoldásaink természetesen megfelelnek ezen rendelkezéseknek, hiszen ha az emberek biztonságáról van szó, a minőségi előírások és ellenőrzések nem lehetnek kellően szigorúak.

Termékeinket és rendszermegoldásainkat, melyek nemzeti és nemzetközi intézetek (pl. MPA Stuttgart) különböző engedélyeivel, vizsgálati bizonyítványaival és minőségjelzéseivel rendelkeznek, állandó belső és független ellenőrzésnek vetjük alá.


Termékek

Geze TS 2000/4000, ajtócsukókar

Geze TS 2000/4000, ajtócsukókar

Ajtócsukó kar

Geze TS 3000, ajtóbehajtó

Geze TS 3000, ajtóbehajtó

Ajtócsukó

Geze TS 550 NV-4, padlócsukó

Geze TS 550 NV-4, padlócsukó

Padlócsukó


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.