KulcskirályÜgyfélszolgálat

Kale Kilit - A török császár!

Kale Kilit, Török védelem

Történelmük

Kale Kilit-et Sadık Ozgur alapította 1953-ban, és azóta a vállalat erőteljes szerepet tölt be a török gazdaságban köszönhetően a fejlett gyártási körülményeknek és külkereskedelmi szerepének. Mr. Ozgur egy műhelyben kezdte el a karrierjét, Tahtakale-ban, ahol fém ágy kereteket és gáztűzhelyeket készített. A török gazdaság egy igen nehéz szakaszában tudott helyileg zárakat gyártani. A magas színvonalú zárszerelői szakértelem biztosította, hogy hamar elterjedtek. 1957-ben a műhely új telephelyre költözött el, közel 1640 m2-es területtel, az Eski Londra Asfalti úton Bahcelievler-ben. A gyártás megnövekedett számmal folytatódott, több munkással és gyártósorral, ami elősegítette a Kale Kollektif Sirketi haladását 1958-ban.

Akkoriban a gyártó sikeresen elkezdte a lakatok gyártását és az új befektetéseknek köszönheti a cég a növekedést. A céget újra nevezték "Kale Madeni Esya Fabrikasi"-nak még 1963-ban, majd 1965-ben az első biztonsági zárnak a gyártását kezdték el.

Az első török cég ami zárakat exportál

Azzal a küldetésükkel, hogy a vevők igényeinek kielégítésével és támogatásával, magas üzleti elvárással és szabályokkal az őszínteségre alapozva, Kale Madeni Esya Fabrikasi lett az első török vállalat ami zárakat exportált 1974-ben, bemutatva a minőségi termékeiket, bizalmukat és megbízhatóságukat világ színvonalon. Kale Kilit kiterjesztette külkereskedelmét rövid időn belül, csak úgy mint Törökországban, a vállalat elérte, hogy vezető szerepet töltsön be a zárak piacán világszerte. A növekvő elvárásoknak eleget téve, ismételten áttelepült egy másik telephelyre ahol 35 000 m2 várta őket, Gungoren-ben, ahol a Kale Kilit ve Kalip Sanayi A.S. lett alapítva, mint az első integrált technológiás zár gyár. A vállalat gyártotta Törökország első főkulcs-rendszeres cilinderét 1980-ban, ezt követte az első kormánytengely zár 1987-ben.

Kale vállalatok a "Kale Endustri Holding" ernyője alatt

Lényeges mérföldkövek a fejlesztésben amit évek alatt értek el 1979 és 1986 közben, ami alatt megalapult a Kale Endüstri Holding. Kale Vida Sanayi A.S. 1980-ban alapult, Kale Madeni Esya ve Pazarlama 1981-ben, és Kale Dis Ticaret A.S. 1986-ban. Az összes Kale vállalat egy ernyő alá lett vonva a "Kale Endüstri Holding" alatt, 1988-ban. Törökország első magas biztonsági fokozatú cilinderét 1994-ben kezdték el gyártani, amit Törökország első többpontos zárrendszere követett 1995-ben. 1999-ben gyártották le Törökország első egyrészes acél ajtó zárat és az acél ajtó biztonsági zárat. Törökország első kampós típusú zárát 2004-ben kezdték el gyártani.

Napjainkban, vezető termelő a forgalmazó piacon, Kale Kilit vezető gyártója a cilindereknek, bevéső záraknak, trezorzáraknak, csavaroknak, kormány záraknak és kiegészítőinek Törökországban. Kale Kilit nagy mennyiségű forgalmat könyvelt el, s a zár piacnak a felét ők exportálták 2005-ben. Az export szerep amit elért a Kale Kilit 2006-2015 közt, garantálta a helyüket a "fém termék"-ek kategóriájában a piacon az IMMIB felmérése alapján, ami kitüntette a vállalatot az "Export Király" címmel, 10 egymást követő évben.

Kale Kilit, akik felelősek a Törökországi export piac 60%-áért, több mint 75 országba szállítanak minden évben rendszeresen. Napjainkra a Kale Kilit 102 országban forgalmaz és zárja jelen vannak több mint 100 millió lakás ajtajában a világon.


Termékek

Kale Kilit 156 F, Felsőzár

Kale Kilit 156 F, Felsőzár

Bevésős felsőzár

Kale Kilit 2000F, Bevésőzár

Kale Kilit 2000F, Bevésőzár

Tűkulcsos bevésőzár, 45/85

Kale Kilit 201 F, Bevésőzár

Kale Kilit 201 F, Bevésőzár

Reteszzár, 20-as dorn, 5 darab kulccsal


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.