KulcskirályÜgyfélszolgálat

Maco - Salzburg-i vezéregyéniség

Maco

A vállalatról

Hagyomány

 Az 1947-ben alapított Mayer & Co Beschläge GmbH (Maco) ma a nemzetközi piacon a legfontosabb gyártók közé tartozik.

Maco Csoport

 A Maco három osztrák gyártói teleppel rendelkezik, és több mint 40 országban forgalmazza eszközeit, 15 országban független leányvállalatokkal. Több mint 2000 alkalmazott járul hozzá nemzetközi tevékenységeihez - a fejlesztéstől az értékesítésig.


Székhelyek

Salzburg-i székhelye

 A Maco termelési központjának székhelye Salzburgban található, a hozzá kapcsolódó eszközgyártásnak, értékesítésnek, fejlesztésnek és termékmenedzsmentnek, beszerzésnek, pénzügynek, menedzsmentnek és minőségbiztosításnak ad otthont. Ahhoz hogy elérjék a házon-belüli 98%-os termelést, különleges gépgyártás szükséges. Például az automatikus összeszerelő gépeket házon belül tervezik és gyártják le Salzburgban. A salzburgi gyakroló műhely modern fémmegmunkáló gépekkel, számítógéppel segített marógépekkel és esztergákkal, valamint CNC és CAM képzéssel foglalkozó programozó állomásokkal rendelkezik.

Trieben-i gyár

 A termelési üzemet a legmodernebb technikáknak megfelelően alakították ki, és 1994 óta folyamatosan üzemel. A Maco termékcsalád többségét itt gyártják. A termelési üzem lényegében csak a just-turn, turn & tilt szeretlvényeket, az ablakfogantyúkat és angol nyelvű spagnoletteket foglalja magában. Az üzem a legújabb munkaállomások előnyeit élvezi, az ergonómiai alapokon nyugvó beállítást és a környezetbarát rendszereket. Kulcselemek közé tartozik a házon belüli eszköz és a speciális gépgyártás. Az üzem egy modern logisztikai központot kínál, teljesen automatizált központi raktárral, amely több mint 30.000 raklapos térrel rendelkezik. A tengerentúli piacokon minden leányvállalatot és partnert a központi raktáron keresztül irányítanak. Ezért a Trieben a MACO csoport logisztikai központja.

Mauterndorf-i gyár

 A Maco Baubeschlag Produktions & Betriebs GmbH Mauterndorfban, Salzburgtól kb. 100 km-re délre, befektetés a jövőben, amely továbbra is biztosítja az osztrák termékminőséget. A Multipoint zárakat 2010 januárja óta gyártják. A Main Protect ajtózárak fő termékcsoportba történő befektetésével a Maco az egyik vezető gyártója az európai záraknak.


Termékek

Maco F-TS 2H2iS, 35/92/8 mm-es

Maco F-TS 2H2iS, 35/92/8 mm-es

Két görgős és két táskás kulcs (cilinder) működtetésű többpontos ajtózár

Maco G-TS 2H2iS, 45/92/8 mm-es

Maco G-TS 2H2iS, 45/92/8 mm-es

Két táskás két görgős kilincs működtetésű többpontos ajtózár

Maco G-TS 4iS, 45/92/8 mm-es

Maco G-TS 4iS, 45/92/8 mm-es

Négy görgős (gombafejes) kilincs működtetésű többpontos ajtózár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.