KulcskirályÜgyfélszolgálat

Maestro - Kilincsre fel, ha tudsz gyere be!

Maestro

Maestro

A vállalatról

A Maestro kilincsek 1999 óta vannak jelen a magyar piacon, azóta a piac meghatározó szereplői vagyunk. Cégünk, a Lartech-Maestro Kft. kifejezetten a kilincsek és az épületvasalatok specialistája. Büszkék vagyunk rá, hogy az ország legtöbb szakkereskedését (zárszaküzletek, barkácsboltok, ajtószalonok, ajtógyártók) mi látjuk el kilincsekkel, akik többsége a szakmáját magas fokon űző, megbecsült helyi szakember. És arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy Magyarországon a mi termékeink a legnépszerűbbek a maguk nemében, azaz az igényes kilincsek piacán. Azért dolgozunk, hogy ez így is maradjon.

Maestro - Kilincsek Műértőknek

Már sok éve a műértő, azaz szakmailag hozzáértő és a minőségre igényes, a lakberendezés művészete iránt fogékony közönséghez szólnak termékeink. Minden egyes termékünk egy gondosan megformált, szinte művészi igénnyel és legjobb technikai tudásunk szerint kivitelezett alkotás, mely az esztétikum és a funkció, stílus és biztonság kettős céljának igyekszik megfelelni. Hiszen tudjuk: a biztonsági funkció mellett a kilincs az ajtó és egyben az otthon dísze is. Megkönnyíti dolgunkat, hogy a kivitelezésben kiváló tervezők és a legmodernebb, XXI. századi technológia van segítségünkre.

Kínálatunkat ma már nem kizárólag kilincsek alkotják, hanem olyan, a nyílászárókhoz kapcsolódó egyéb innovatív termékek is, melyek vagy technológiai, vagy esztétikai szempontból újat, szebbet, jobbat kínálnak a szürke átlagnál. Válasszon közülük kedvére, és tegye szebbé otthonát!


Termékek

Alt wien, fényes króm, ablak rúdzár

Alt wien, fényes króm, ablak rúdzár

Fényes króm, ablak rúdzár

Imola, súrolt bronz, körrozettás

Imola, súrolt bronz, körrozettás

Súrolt bronz színű réz körrozettás kilincs

Mantova, réz, fogantyús

Mantova, réz, fogantyús

Ravenna címmel rendelkező fogantyús garnitúra


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.