KulcskirályÜgyfélszolgálat

Mandelli - Minőségi kilincsek!

Mandelli

Mandelli

Az olasz Mandelli cég már hatvan éve tervez és gyárt kifogástalan minőségű réz ajtókilincseket és kiegészítőket, köszönhetően a tervezőcsapat kreativitásának. Az eredmény azóta is megbízható termékek, kiváló esztétikai értékkel.

A Mandelli nem csupán egy terméket közvetít a világnak, hanem egy kultúrát, a tárgyak művészetét, az olasz hagyományokat, és azt a szakmai tudást, ami a legkorszerűbb technológiai megoldásokat használja.

A kilincs és Mandelli: a két fogalom elválaszthatatlan. A gyárat Rodolfo Mandelli alapította 1953-ban. Kreativitás, innováció, minőség, stílus és kényelem, ezeket képviseli mind a Mandelli kilincs-gyártó.

"A részletekben van a stílus, vagy a stílusban a részletesség?"

A tervezők szorosan együttdolgoznak a termelési vezetőkkel, hogy a funkció, a minőség és a megbízhatóság ugyanolyan fontos szerepet kapjon, mintha csak szép lenne. A Mandelli kilincsgyár a dolgozóit folyamatos szakképesítéssel ruházza fel, hogy kiemelkedő minőséget produkáljanak. A Mandelli mindig is törekedett arra, hogy minden egyes termék, amit a világ bármely pontjára szállít, az akár több emberöltő múlva is tökéletesen működjön.

Tanúsítványok

A Mandelli cég az IFT Rosenheim intézettől szerzett tanúsítványokat, amelyek alapján a Mandeli kilincsek a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak.

Tartósság, kopásállóság, és korróziós védelem terén, a legmagasabb, 4-es fokozatot érték el.

Az alap felületkezelésre 5 év garanciát adnak, de a PVD bevonatos kilincsekre 30 év a garancia. A Kulcskirály zárszaküzletben bővebb felvilágosítást kaphat a PVD bevonatról.

A Mandelli gyárban csak alap megmunkálási fázisokat végeznek robotok, ilyen pl. az öntés, krómozás, felületkezelés, és bélyegzés. Minden más megmunkálást, csiszolást, polírozást kézzel végeznek. Tulajdonképpen, ha az autókban a Rolls-Roys a királynő, a kilincsekben a Mandelli a király.

2012-ben, a gyár elköltözött a Como tó partjára, az új tulajdonosnak köszönhetően.

A Mandelli egy 100%-ban Olaszországban gyártott termék, és olyan büszkeséggel dolgoznak ott az olaszok, mint egy Ferrari gyárban. Nemcsak a kilincs és a technológia fontos, de maximális figyelmet fordítanak a csomagolásra is, amit ugyanolyan gondosan és odafigyelve végeznek a gyár dolgozói, mint más munkafázisokat.

A Kulcskirály megtisztelve érzi magát, hogy egy ilyen világhírű, és kiemelten luxus terméket tudhat a kínálatában.


Termékek

Mandelli Link, matt króm, négyzetrozettás

Mandelli Link, matt króm, négyzetrozettás

Matt króm színű négyzetrozettás kilincs

Mandelli Olly, matt bronz, körrozettás

Mandelli Olly, matt bronz, körrozettás

Matt bronz színű körrozettás kilincs

Mandelli Telis, fényes króm, négyzetrozettás

Mandelli Telis, fényes króm, négyzetrozettás

Fényes króm színű négyzetrozettás kilincs


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.