KulcskirályÜgyfélszolgálat

Mauer - Elérhető német minőség!
Mauer
Kaba Mauer

A vállalatról

A német-holland érdekeltségű Mauer Locking Systems Ltd. Európa egyik legdinamikusabban fejlödő zárgyártója. A termékkínálatban kiváló minőségű és magas biztonságfokozatú zárbetétek, elektronikai zárak és beléptető rendszerek, bevésőzárak, lakatok, széfek, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek szerepelnek.
A gyárban folyó kutatások, fejlesztések és a legmodernebb gyártási eljárások, valamint a korszerű berendezések alkalmazása garantálja a termékek folyamatos kiváló minőségét és megbízhatóságát. A Mauer termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi és hazai szabványoknak és biztonsági minősítéseknek - ISO 9001/9002, VdS, SKG, MABISZ.
2005 szeptemberében került átadásra a Mauer vadonatúj 10.000 nm-es gyáregysége. Az épület reprezentatív külső megjelenésével összhangban a legmodernebb gépek kerültek a gyártási folyamatba, ezzel is biztosítva a termékek állandó magas minőségi színvonalát.
A Mauer termékek, zárrendszerek minőségét, biztonságát választották többek között a McDonald's, Adidas, Lidl, Penny Market, E.ON, a Magyar Köztársaság Gazdasági Minisztériuma, Szerencsjáték ZRt., a Magyar Országos Közjegyzői Kamara, a Magyar Államkincstár, az Egyesült Államok Magyarországi Nagykövetsége, Richter Gedeon Rt., Fiat Magyarország Kft., valamint nagykereskedői és viszonteladói partnereinken keresztül országszerte több, mint félmillió egyéni felhasználó. A MAUER termékekre a magyarországi vezérképviselet 10 év garanciát vállal!
2014-ben beavatták a legújabb Mauer gyárat Hollandiában. Itt csúcskatégóriás zárbetéteket, zárrendszereket és beléptető rendszereket gyártanak.


Biztonsági zárbetétek

NW5

Az NW5, a Mauer új csúcskategóriás modellje, a legkorszerűbb gyártástechnológiával készült, egyedülálló műszaki megoldásokat felvonultató zárbetét, amely védve van törés, kulcsütéses (bumping key) nyitás, fúrás, sav, letapogatás, magkihúzás ellen.

NW4

Az NW4 a Mauer csúcskategóriás zárbetétje, szerkezetében és kialakításában számos új megoldás található, amivel minden biztonsági igényt képes kielégíteni.

Redline Elite 2

A RedLine Elite 2-nél ugyanazt a megoldást alkalmazza a Mauer, mint a Guard Millenium-nál: a zárbetét külső oldalán pontosan meghatározott mélységű bevágást tették, amely áthelyezi a cilinderek hagyományosan leggyengébb pontját a szerkezet közepétől az első harmadához. Erős külső oldalirányú nyomásnál vagy csavarásnál, a bevágással szándékosan legyengített külső rész letörik. A törést követően a megmaradt, működőképes zárbetétrész az ajtó belsejében helyezkedik el, ezzel lehetetlenné téve az ismételt zártörési kísérletet. A felfúrás elleni védelem a törés után megmaradó részen került kialakításra, ezáltal a zárbetét felfúrása is komoly akadályba ütközik.

Elite Xtra

Az Elite Xtra modell megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, szabadalmaztatott kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon. Az Elite Xtra zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok kulcsütéses (bumpingkey), magkihúzás, manipulációs nyitás és sav ellen védik a zárbetétet.

Elite

Az Elite zárbetét család megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Elkészítettek egy kiváló minőségű, biztonságos, védett kulcsprofilú zárbetétet, ami a legjobb ár/érték arányt biztosítja felhasználóinak a magyarországi biztonsági zárbetét piacon. A zárszerkezet 6 db aktív biztonsági csapja egy sorban helyezkedik el. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok magkihúzás (dugóhúzómódszer) és manipulációs nyitás ellen védik a zárbetétet.


Termékek

Mauer 101.128, Trezorzár

Mauer 101.128, Trezorzár

Biztonsági ajtózár

Mauer 101.124, Reteszzár

Mauer 101.124, Reteszzár

Kiegészítő reteszzár

Mauer 101.118, Széfzár

Mauer 101.118, Széfzár

Széfzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.