KulcskirályÜgyfélszolgálat

MCM - A hagyományok őre!

MCM

A Vállalatról

Több mint 75 éves piaci tapasztalat nagyszerű kiindulópont, és szilárd alapja az új projektek kiépítésének. Az MCM-et 1932-ben alapították, világos hivatással: a lakatosmunkák referencia vállalatává válása.

75 év telt el és az MCM jelenleg világszerte ismert vállalattá vált, több mint 3000 értékesítői üzletet Spanyolországban, és az öt kontinensen több mint 40 országba exportál termékeket. Egy olyan vállalat, amely hagyományait és tapasztalatait felhasználva innovációs elkötelezettségének megteremtését tűzte ki célul, és az elmúlt években új megoldások kutatására és fejlesztésére irányuló stratégiát célozta meg. Az MCM a mechanikus zárak széles választékát kínálja a piacon, valamint a legkorszerűbb elektronikai rendszereket a különböző típusú berendezések kezelésére.

Minőségi elkötelezettségünk ugyanolyan erős lesz holnap, mint ma. Tudjuk, hogy javíthatunk és továbbra is igazak lehetünk gyökereinkhez. A tapasztalat a vállalat egyik legfontosabb eszköze, ezért jelentős beruházásokat eszközöltünk a folyamatok fejlesztése terén. Filozófiánk a kemény munkára és az emberek iránti elkötelezettségünkre épül: ha teljes mértékben kifejleszthetünk egy terméket saját létesítményeinken, akkor nem vállaljuk termelésünket máshol, bár az általános vevői elégedettség mindig a legfőbb célunk. Ügyfeleink a hajtóerőnk, ők állnak mindig minden erőfeszítésünk mögött.

Küldetés: a különböző típusú hozzáférési pontok megnyitásához, lezárásához és ellenőrzéséhez minden típus tervezése, gyártása és forgalmazása.

A jövőkép: a spanyol és a világpiac referenciaként elismert vállalatának elismertnek kell lennie, amely elkötelezett a minőség és mindenek felett az ügyfeleink számára.


Értékek

Ügyfélközpontú megközelítés
Dinamikus menedzsment
A hagyomány tiszteletben tartása
Elkötelezettség az innováció iránt
Társadalmi felelősség
Tekintettel a környezetvédelmi politikákra

Mcm, egy vállalat, amely elkötelezett a vezetés kiválósága és a környezetvédelem terén.

Célunk: Minőség

ISO tanúsítványok
Minőség
Környezet
EK-tanúsítványok
1901
1910
Intézményi sorozat
Tűzállósági bizonyítványok
Comfort rendszer
701RF
701MS
1701RF
1701MS


Termékek

MCM 1548, Reteszzár

MCM 1548, Reteszzár

Reteszzár, kilincses

MCM 1650-21, Portálzár

MCM 1650-21, Portálzár

Portálzár, bevésős 20/85 mm-es

MCM 601C, Bevésőzár

MCM 601C, Bevésőzár

Bevéső ajtózár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.