KulcskirályÜgyfélszolgálat

Mul-T-Lock - Izraeli biztonság!

Mul-T-Lock

A vállalatról

A Mul-T-Lock az Assa Abloy csoport tagjaként, világszerte vezető szerepet játszik a biztonságtechnikai megoldások piacán. A termékfejlesztésnek és a világszínvonalú gyártási technológiának köszönhetően termékeink valamennyi piaci szegmensben, legyen szó iparról, kereskedelemről, közigazgatásról, vagy lakossági felhasználásról messzemenően kielégítik a legigényesebb felhasználói elvárásokat is. Termék skálánk a mechanikus zárbetétektől és lakatoktól kezdve, az elektromechanikus rendszereken át a zárástechnikához tartozó kiegészítők széles választékáig terjed.

A Mul-T-Lock Ltd-t 1973-ban alapította két fiatal vállalkozó Avraham Bachri és Moshe Dolev, az izraeli Yavne-ban. Napjainkra egy világszerte ismert piacvezető vállalkozássá vált a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán.
A Mul-T-Lock az évek során számtalan nemzetközi szabadalmat jegyzett be, melyek valamennyi termékben (cilinderek, zárak, lakatok, elektromechanikus zárak, kulcsmásoló gépek) megjelennek a mindennapok során.

Az elért sikerek és a nemzetközi elismertség a termékek egyedi tervezésnek, a magas minőségi elvárásoknak, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak valamint a kiváló szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységnek köszönhető.
A Mul-T-Lock 2003-ban került a világ legnagyobb zár gyártó csoportja az ASSA ABLOY tulajdonába. Világszerte 30 ezer dolgozó közreműködésével a cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd dollárt.
Valamennyi Mul-T-Lock® termék rendelkezik a legszigorúbb nemzetközi minősítésekkel, mint az ISO 9001:2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC és A2P. A gyárak és a nemzetközi leányvállalatok az ISO14001 és SI1 8001 szabványok szerint működnek.
A Mul-T-Lock® termékeket a világ 120 országában 25.000 hivatalos Mul-T-Lock® Centerben szerelik, több mint 100 millió elégedett vásárló nyugalmát és biztonságát garantálva.


Termékek

Europrofil zárbetétek

Széleskörűen elterjed zárbetétek, melyek a szabványoknak megfelelően széles méretválasztékban érhetők el a legkülönbözőbb ajtófajtákban történő felhasználásra.
Az illetéktelen behatolás elkerülése érdekében a különböző helyen lévő ajtók más-más szintű védelmet igényelnek.

3 in 1 zárbetétek

Valószínűleg az Ön környezetében is előfordult már, hogy valaki elvesztette a kulcsát. Bizonyára ismerős a helyzet, mi szerint ilyenkor a lehető leggyorsabban zárat kell cserélni.

RIM zárbetétek

A RIM zárbetéteket leggyakrabban második ajtózárban használják. A zárbetéttel támasztott biztonsági szintnek megfelelően ebben az esetben is a minőség maximális figyelembevétele mellett az alábbi Mul-T-Lock® rendszerek állnak rendelkezésre.

Bútor és doboz zárak

Ezen speciális zárak a mindennapi élet számtalan területén felbukkannak. Ilyen zárak őrzik a vitrineket, a villamos kapcsolószekrényeket, dobozokat, a közüzemi szolgáltatók közterületen elhelyezett szekrényeit, vagy a sportlétesítmények öltözőiben elhelyezett öltözőszekrényeket.

Lakatok

WatchLock

WatchLock, az intelligens lakat. A piacvezető Mul-T-Lock és Starcom Systems sok éves tapasztalat és szaktudás alapján hozta létre ezt a magas védelmi szintet nyújtó, a piacon teljesen egyedülálló megoldását a WatchLock® lakatot. Hagyományos magas védelmi szintet nyújtó mechanikus lakat, kombinálva egy fejlett GPS technológiát és GSM kommunikációt használó rendszerrel. A WatchLock automatikusan értesít a tulajdonunk állapotáról és helyéről.

NE széria

Maximális biztonság és kiváló ár/érték arány jellemzi az NE szériás lakatokat. Az új fejlesztésű lakatcsalád magas szintű biztonsági védelmet nyújt az ingatlanok és vagyontárgyak számára. Tömör acélházas testű lakatok edzett bór ötvözet kengyellel magas fokú ellenállással fűrészelés és vágással szemben. Felépítésüknek és kivitelüknek köszönhetően kiváló korrózióvédelemmel is rendelkeznek.

C széria

Magas biztonsági szintet képviselő lakat család általános felhasználásra. Megerősített acélháza és acél kengyele révén kiváló védelmet nyújt az általános lakatok piacán. A lakatokhoz vásárolható kiegészítőkkel (kengyelvédő, pajzs) az általános biztonság tovább fokozható.
A lakatcsalád rendelkezik a hazai és nemzetközi tanúsítványokkal.

G széria

Általános biztonsági szintet képviselő lakat család mindennapi felhasználásra. Edzett acélháza és kengyele révén általános védelmet nyújt az alacsony árfekvésű lakatok piacán. Kiváló árfekvése mellett kültéri használat esetén is kiválóan ellenáll a csapadéknak és az extrém hőmérsékleteknek.
A lakatcsalád rendelkezik a hazai és nemzetközi tanúsítványokkal.

Pajzslakatok

Robusztus, masszív kialakítású lakat és pajzs egyben. Minden lakat egyik gyenge pontja a kengyel. Ha a kengyelt, de ha lehet az egész lakatot elfedjük egy speciálisan kiképzett pajzzsal, akkor az illetéktelen támadás a lakat ellen rendkívül megnehezül.

Heveder zárak

A Mul-T-Lock® hevederzárak segítségével a hagyományos ajtók, ablakok, balkon ajtók vagy garázsajtók feltörés elleni védelmét növelhetjük a legmagasabb szintre.
A széles méretválasztéknak, és a választható zártípusnak köszönhetően a betörés elleni védelmet rugalmasan, az elvárt biztonsági fokozatnak megfelelően lehet kialakítani. A kiegészítők széles választéka tetszőleges méretű és fajtájú nyílászárók utólagos megerősítését biztosítja.


Termékek

Mul-T-Lock NE-8 G, Interactive, lakat

Mul-T-Lock NE-8 G, Interactive, lakat

Biztonsági lakat

Mul-T-Lock ENTR FiP

Mul-T-Lock ENTR FiP

Kódolható elektromechanikus ajtózárszerkezet

Mul-T-Lock Code IT

Mul-T-Lock Code IT

Elektromechanikus kódkilincs


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.