KulcskirályÜgyfélszolgálat

Nemef - Az Assa csoport huszára

Nemef

A Nemef-ről

A Nemef-nél arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a lehető legszélesebb termékválasztékot kínáljuk. Célunk, hogy teljes ajtónyitó megoldást biztosítsunk, ezért portfóliónk a bevéső záraktól a vezérlésig, a hengerektől az építészeti hardverig terjed.
Ezen az oldalon katalógusunkat böngészhetjük terméktípusok, funkciók és sorozatok szerint; Van egy praktikus keresőfunkció is, így közvetlenül a leginkább érdeklő termékekre ugorhat. Ha nem tudja megtalálni a szükséges terméket, vagy egyszerűen csak több információt szeretne, ne habozzon közvetlenül kapcsolatba lépni a Nemefrel.
A Nemef segítségével biztos lehet benne, hogy bármit választ, mindig a legmagasabb színvonalon tervezett és gyártott termékeket kapja.


Termékekről

Zárak

Belső vagy külső, lakó- vagy kereskedelmi alkalmazásokban, a Nemef zárakkal, biztos lehet benne, hogy a megfelelőt választotta.
A különböző alkalmazások széles választékának köszönhetően a Nemef tervezi és gyártja termékeit a legszigorúbb előírásoknak megfelelve, biztosítva a biztonságot, a minőséget és a könnyű használatot.

Tűzálló zár

Speciálisan tűzálló ajtókhoz való használatra készült, ezeket a zárakat alaposan tesztelték annak érdekében, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak.

Projekt zár

A Nemef sorozatú projektblokkok széles választékát kínálják a sokféle igény kielégítésére. A nagy igénybevételre tervezett és tervezett, megbízható, nagy teljesítményű megoldás közel van a Nemef projekt zárhoz.

Keskeny stílusú zár

Speciálisan alumínium, szintetikus vagy acél ajtókhoz való használatra tervezték, ahol a backset mérete kritikus tényező. A nemfém szűk stílusú zárak minőséget és teljesítményt nyújtanak egy keskenyebb zárbetétben.

Garázsajtók

Több mint kilenc évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lakossági zárak gyártására, a Nemef úgy véli, hogy a garázs biztosítása gyakran ugyanolyan fontos, mint a bejárati ajtó rögzítése. Ezért a garázskapuk és tartozékaik kínálata minőséget és innovációt mutat a különböző igények kielégítésére. Nemef garázskapu-zárral biztos lehet abban, hogy otthona biztonságos.

Különleges zárak

A teljes ajtónyitó megoldás biztosítása során a Nemef számos típusú zárat kínál. A többpontos, biztonsági bevéső és más típusok esetén ez a rész kiegészíti a termékajánlatot.


Termékek

Nemef 1759, Tűzgátló ajtózár

Nemef 1759, Tűzgátló ajtózár

Tűzgátló ajtózár

Nemef No. 1008 3SL, Felsőzár

Nemef No. 1008 3SL, Felsőzár

Felsőzár, három darab tűkulcsú

Nemef, Tolóajtózár

Nemef, Tolóajtózár

Kétirányú kulcsos tolóajtózár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.