KulcskirályÜgyfélszolgálat

Neo Tools - Tesztelésből jeles!

Neo Tools

Laboratórium

A NEO szerszámok profiknak készülnek, ezért nálunk a legjobb minőség és a tartósság élveznek elsőbbséget. Laboratóriumainkban nap, mint nap speciális tartóssági teszteknek vetjük alá a szerszámokat. Ezért végeztetünk vizsgálatokat független, és elismert tanúsító intézetekkel, hogy biztosak lehessünk abban, hogy megfelelünk a követelményeknek. Ezek eredménye garantálja a NEO kéziszerszámokra adott legfontosabb minőségi tanúsítványokat. TÜV T+M, ISO és DIN.

Tesztelési eszközök

Egyik kulcsfontosságú eleme a professzionális dizájneszközök, alapos és szigorú felülvizsgálatáról azok minőségét, a laboratóriumban. NEO kutatási eszközök vannak kitéve 50 teszt mindkét esetben felügyeli egy csapat magasan képzett szakemberek, úgy, hogy a végtermék megfelel a fogyasztók elvárásainak. NEO ellenőrzési folyamat három fokozatból áll: ellenőrizni vizsgálat laboratóriumi körülmények között,és a dokumentáció, a tudás. A kísérletek során véleményét a szakértők, hogy a szabványok, minőségi eszközök, elengedhetetlen a fejlesztés a projekt további szakaszában. A laboratóriumban, vagy 200 új eszköz megfelel a az ügyfelek szükségletei és belép a piacra, vagy a teljes projekt fel kell függeszteni. Minőség-ellenőrzés funkció és a biztonsági előírások.Ellenőrző-mérő berendezés segítségével speciális sejt vizsgálja meg, megfelel-e a jelenlegi szabványok és a belső normák a NEO. Dokumentálja a tudást, amely az ellenőrzési folyamat utolsó szakasza, alapja a fejlesztés és a tökéletes. Ezt megerősítette egy független egység a bejelentő által rendszeresen végzett kutatás m.in.: német TÜV, lengyel Ośrodek Badawczo-­‐ Rozwojowy PREDOM, Eltest czy Polskie Centrum Badań i Certyfikacji.


Tanúsítványok

A kínálatban szereplő termékek garantálják az első osztályú anyagokat, a legújabb technológiákat és a modern formatervezést. Elégedetten látjuk, hogy évről évre egyre nagyobb bizalmat élvezünk az igényes profik körében, akik a legmagasabb minőségi szinten keresik a megoldásokat. Bizonyíték erre az a sokféle díj, melyek tanúskodnak a termékek megbízhatóságáról és az üzleti körök elismeréséről. A legfontosabb közülük a 2012-ben megszerzett TÜV nemzetközi tanúsítvány, mely szerszámaink megbízhatósági pecsétje. Ily módon csatlakoztunk az európai Minőség Ellenőrző szakértők csoportjához. Ez az engedély több mint 1000 terméket ölel fel, amelyben mechanikus, építőipari, rögzítés technikai és dekorációs szerszámok is találhatók. TÜV tanúsítvánnyal rendelkező autóipari termékek.

TÜV, ISO és DIN tanúsítványok

Nekünk a legjobb minőség és a tartósság a legfontosabb.
Profi kéziszerszám márkánk a NEO - már évek óta új csúcsokat döntöget minőség tekintetében. A Márka kínálta szerszámok a legjobb anyagokat és a legújabb technológiákat alkalmazzák. A NEO szerszámok megbízhatóságáról tanúskodik a 2012. október 16-án megszerzett TÜV nemzetközi tanúsítvány is.

Ez a tanúsítvány komoly elismerés a szerszámoknak csakúgy, mint magának a Cégnek. Odaítélése nem csak a termékek iránti bizalmat erősíti, hanem azt is, hogy a Grupa Topex minőségellenőrzés tekintetében az európai élmezőnybe tartozik. Emellett világos jelzés a vásárlóknak is. A TÜV jel használata ugyanis szúrópróba szerű ellenőrzésekkel és a tanúsított termékek feletti független felügyelettel jár. Így a fogyasztó biztos lehet abban, hogy az általa vásárolt szerszám megfelel elvárásainak, annál is inkább, mert a megszerzett licenc több mint 1000 termékre vonatkozik. Ezek között találhatók a mechanikus, építészeti,rögzítés technikai és dekorációs szerszámok. Az ellenőrzésekre évente legalább háromszor, vagy négyszer sor kerül, hisz a tanúsítvány nem egy életre szól, évente meg kell azt újítani.

ISO - Az ISO - tanúsítványt az országos szabványügyi szervezeteket tömörítő Nemzetközi Szabványügyi Szervezet adja ki.

DIN - A DIN - Német Szabványügyi Intézet, a német szabványügyi intézmények munkájáért felelős intézmény, valamint ennek képviselője a világ és európai szabványügyi szervezeteknél.


Termékek

Neo Tools 04-230, horogkészlet

Neo Tools 04-230, horogkészlet

Horogkészlet

Neo Tools 33-062, vágó és kiütő készlet

Neo Tools 33-062, vágó és kiütő készlet

Vágó és kiütő készlet, tizenkét részes

Neo Tools 45-150, pillanatszorító

Neo Tools 45-150, pillanatszorító

Pillanatszorító, 50x150 mm-es


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.