KulcskirályÜgyfélszolgálat

Pavo - Vasalatok kishercege

Pavo

Amit a Pavo vasalatról tudni érdemes

A kilincsműködtetésű zárak elterjedésével egyidejűleg, több zárgyártó terméke jelent meg a hazai és külföldi ajtógyártók termékei közül a magyar piacon.Itt beszélhetünk fa-, műanyag-, acél- és alumínium ajtókról. Pár gyártó kiemelkedik ezek közül, mégpedig a minőség szem előtt tartásával, így jó minőségben képesek a terméket előállítani, melyek egy kis odafigyeléssel és karbantartással, nagyon sokáig használhatóak. Ilyen gyártó többek között a Roto, GU, Maco, KFV.

A Pavo ajtózár-szerkezet megjelenését elsősorban az ár határozta meg. Nagy mennyiségben készített többpontos ajtók esetében fontos szerepet játszik az olcsóság. Ilyen “olcsó” kategóriába soroljuk a Pavo szerkezetet is. Azok a műanyag ajtók, amelyekbe a Pavo vasalatokat szerelik, nem tartoznak a legmasszívabb biztonsági ajtók közé, általában ezek vékony műanyag ajtók. A Pavo és egyéb záraknak nincsenek tartós tesztelési fázisai, nincsen minőség-ellenőrzés, nem látta semmilyen hatóság, mielőtt a bejárati ajtóba beszerelték volna. Ezért is tudnak olcsók lenni.

Pavo többpontos vasalat működése

A Pavo ajtózáraknál többnyire kilincsemeléses zárszerkezetekhez volt szerencsénk, elég keskeny kivitelben. Ez azt jelenti, hogy 25, 30, 35 és 45 mm dorn méretnél nem volt még mélyebb zárszerkezet. Ezek közül is a 25 mm-es változat a leggyakoribb.


Termékek

Pavo, 28/92 mm-es

Pavo, 28/92 mm-es

Pavo, 28/92 mm-es, négy görgős

Pavo, 35/92 mm-es

Pavo, 35/92 mm-es

Pavo, 35/92 mm-es, négy görgős

Pavo, 45/92 mm-es

Pavo, 45/92 mm-es

Pavo, 45/92 mm-es, négy görgős


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.