KulcskirályÜgyfélszolgálat

Sab

S.A.B.

Biztonsági zárak gyártása és értékesítése

Az utóbbi években a S.A.B. Locks széles termékválasztékot fejlesztett ki: hengeres horganyzár fából készült ajtókhoz, horogzárak tolóajtókhoz, fogaskerekes zárak és többpontos ajtózárak, kétszárnyú kapukhoz és rácsokkal ellátott ajtókhoz, zárak páncélozott ajtókhoz, biztonsági hengerek és ezekhez kapcsolódó tartozékok a védelemért.
A dekoráció és az esztétika együttese, amely nem jellemző a zárakra, mint például a különböző felületek (több mint 15 különféle árnyalat), amelyek "drágábbfajták", rezes és mechanikusan működőképesek és az idő függvényében megbízhatóak , a SAB termékek zárai alkalmasak az igényes vásárlóknak.
A márkát erősen jellemzi a magas színvonalú anyagok és a gyártási folyamatok sokoldalúsága, hogy jobban megfeleljen az ügyfelek személyre szabott igényeinek.
A gyárból a termékek teljes egészében általunk gyártottak (csupán néhány folyamatot kiszerveztek, hogy kihasználják a konkrét tapasztalatokat és technológiát a kiválasztott beszállítókhoz), lehetővé téve a S.A.B. Locks számára, hogy 100%-os olasz minőséggel versenyezzen a globális piacon.

S.A.B. az olasz piaci és világszínvonalú termékeit több mint 60 országba exportálja világszerte.


A tartós védelem érzete

Semmi más, mint egy jó történet garantálja a márka megbízhatóságát.
A polgári és ipari zárak gyártásában szerzett távolra visszanyúló tapasztalatuknak köszönhetően a S.A.B. Locks bizonyosságot nyújt azok számára, akik magas színvonalú és élvonalbeli formatervezéssel szeretnék befejezni élet- és munkaterületeiket.
Zárak és kiegészítők gyártása S.A.B. Teljes egészében a mi gyárunk, és minden termékünk versenyez a globális piacon garantálva 100%-os olasz minőséget.
Több éve dolgoznak az olasz piacon és a világ több mint 60 országában.


Termékek

Sab 1580/28, Trezorzár

Sab 1580/28, Trezorzár

4+1 rudas három irányú trezorzár

Sab DB-4T-TR-B, Trezorzár

Sab DB-4T-TR-B, Trezorzár

Három irányú, három kulcsos Sab trezorzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.