KulcskirályÜgyfélszolgálat

Securemme

Securemme

Vállalat

A Mario Malighetti nagy tapasztalata és elhatározása hozta a Securemme-t a biztonsági zár és ajtó kiegészítők piacára.
A család második vállalkozói nemzedékének a mai elkötelezettsége, melynek célja a "Made in Italy" termékek kifejlesztése. A jelenlegi céljul, minden gyártási részleg javításán, új cikkek kutatásán és fejlesztésén, élvonalbeli technológiák használatán, képzett szakemberek képzettségén és specializációján, a folyamat minőségén, termékeken és kapcsolatokon tanúsításon alapul.


Kutatás

A Securemme számára rendkívül fontos az egyes ügyfelek folyamatos értesítése, valamint a folyamatosan változó piaci és versenyfeltételek követése. A tervezés rendkívül fontos szerepet játszik a vállalatnál: az új anyagok és a magas technológiai színvonalú gyártóberendezések csatlakoznak az innovatív, funkcionális, megbízható és magas biztonságú termékek megvalósításához.


Technológia

A Securemme különös figyelmet fordít a termékek részleteire és minőségére. A cég azzal a pontos céllal dolgozik, hogy fenntartja a termelés teljes ellenőrzését, a tervezéstől az alkotóelemek megvalósításáig és összeszereléséig. Minden gyártási lépést kifinomult számítógépes rendszer vezérel, így biztosítva a folyamat rendszeres ellenőrzését a termékek bármilyen hibájának elkerülése érdekében.


Az emberi tényező

Az emberi erőforrásokba történő befektetés és potenciáljuk a vállalatfejlesztési terv egyik fő célja. A folyamatos szakmai fejlődés és a személyzet specializálódása segíti a Securemme-t bővítési projektjében, amely a vezető cég erősebb képét képviseli, amely mindig képes adaptálni a piac és a technológiák változásaira.


Tanúsítvány

Az egész gyártási folyamat fenntartása a cégen belül lehetővé teszi a Securemme számára, hogy garantálja a legjobb minőségellenőrzést, és teljes mértékben termékeket kínál "Made in Italy" versenyképes áron.
A Securemme célja az ajtók biztonsági reteszeinek és tartozékainak gyártása, az UNI EN ISO 9001: 2008 minőségirányítási rendszer irányelveinek megfelelően, amely tanúsítja a gyártási folyamatot. Különleges vizsgálatokat végeznek az "életbiztos" és "rezisztencia bizonyíték", azaz a vizsgált mintacsavarok élettartamának és ellenállási idejének ellenőrzésére.


Termékek

Securemme 25SX, Lamella

Securemme 25SX, Lamella

Securemme lamella

Securemme Trezorzár lamellával

Securemme Trezorzár lamellával

Trezorzár lamellával


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.