KulcskirályÜgyfélszolgálat

Skil

Skil

Történet

1924-ben alapították
Több mint 130 millió eladott termék Európában
Több mint 100 fogyasztói tesztet nyert Európában
A körfűrész feltalálója
A nemzetközi formatervezési díj többszörös nyertese
Számos szabadalom tulajdonosa
A legkedvezőbb árképzésű A-kategóriás márka
A Skil több mint 90 év alatt kiemelkedő megbecsülést vívott ki magának. Ez a megbecsülés a több mint 130 millió eladott szerszámon, számos független (fogyasztói) teszt díjain és sok találmányon, illetve szabadalmon alapul.

1923-ban Edmond Michel feltalálta a világ első körfűrészét. Üzleti partnerével, Joseph Sullivannel együtt megalapították Skilsaw Incorporate társaságot. Ezzel kezdetét vette a sikeres elektromos kéziszerszámok csaknem végtelen sorozatának fejlesztése.

A Skil mindenki másnál jobban tudja, hogy a barkácsmunkákat illetően a legfontosabb dolog azok könnyű és gyors elvégzése. Az elektromos szerszámok feladata pedig a munka megkönnyítése – nem pedig a megnehezítése vagy elbonyolítása. Ez az, amiért a Skil mindig a kedvező árú, könnyen használható, ötletes termékek fejlesztésére összpontosított. Ez a filozófia tette a Skilt a világ egyik vezető gyártójává az elektromos szerszámgépek területén.

Skil – Minden, ami szükséges.


Innovációk

A Skil a kényelemről, az innovációról és a minőségről szól. Ezek az elvek a fő alkotóelemei a kialakításukban, technológiájukban és könnyű használhatóságukban egyedülálló kiváló szerszámoknak.

Hybrid Power

Első pillantásra a Skil 2461 „Hybrid Power 16 V Max” (14,4 V) normál lítium-ion technológiájú akkus fúrónak tűnik, de a látszat megtévesztő lehet. Ez a szerszám a többi normál akkus fúró minden funkciójával rendelkezik, de a Skil innovatív „Hybrid Power” funkciójával még hosszabb ideig működtethető.

Urban Mower

A Skil ‘Urban Mower’ ideális a városi kerthez. Ez egy, az optimális manőverezhetőség érdekében egyedülálló önbeálló első kerekekkel rendelkező fűnyíró.

Szablya- és szúrófűrész egyben

A Skil ‘Combisaw’ egy kompakt, könnyű fűrész minden otthoni és ház körüli fűrészelési feladatra. Két népszerű barkácsszerszámot kombinál: egy szablyafűrészt és egy szúrófűrészt.

Egy sokoldalú fűrész

A Skil bemutatja a Skil 5330 multifűrészt. Ez az innovatív multifűrész egy kompakt, több anyagban használható szerszám különféle barkácsolási munkákhoz a házban és a ház körül. Ezzel az innovációval a Skil új szegmenst teremt meglévő termékválasztékában. Ez az első Skil fűrész, ami egyértelműen többféle anyag vágására összpontosít: Az 5330 multifűrész bármit vág, gyorsan és egyenesen.

Folyamatos hőmérséklet-ellenőrzés

Amint felmerül a szerszám belső túlmelegedésének kockázata, a fő fűtőelem automatikusan kikapcsol. Ezután a ventilátor hűvös levegőt fúj a gépbe a fűtőelem lehűtéséhez. A túlmelegedés akkor fordulhat elő, ha véletlenül elzárja a szellőztetőrácsot, vagy ha kis átmérőjű szűkítő fúvókát használ.

„Equalizer” csiszolókeret

A szalagcsiszolók a legalkalmasabbak a gyors anyageltávolításra a magas szalagsebesség miatt. Mindazonáltal ez azt is jelenti, hogy fennáll a nemkívánatos karcolások és mély árkok kialakulásának kockázata a munkadarabon. A szabadalmaztatott „Equalizer” csiszolókeret megelőzi ezt. Lehetővé teszi a tökéletesen egyenletes csiszolást, még a régi festék- és lakkrétegek eltávolítása során is!


Termékek

Skil Hőlégfúvó 8003DA - 2000 W

Skil Hőlégfúvó 8003DA - 2000 W

2 kW-os hőlégfúvó

Skil Sarokcsiszoló 9780AA - 2000 W

Skil Sarokcsiszoló 9780AA - 2000 W

2 kW-os sarokcsiszológép

Skil Ütvefúró 6002AA - 500 W

Skil Ütvefúró 6002AA - 500 W

500 Watt, 13 mm-es fogaskoszorús tokmány, papírdobozban, markolat nélkül


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.