KulcskirályÜgyfélszolgálat

Tupai

A Társaságról

A vállalat 35 éves működése egyfajta üzleti küldetést jelent. Ezenfelül egy vállalatot amely több kontinensen és országban szolgálja ki a vállalatokat és az ügyfeleket. A vállalkozói tevékenységből és a családi vállalkozásból született konszolidáció koncepciója a jó ügyfélszolgálat, a termékek minőségének, valamint a berendezések és létesítmények magas színvonalának erősítése. Ez a vállalat a Tupai. A vállalat nagyon összpontosított arra, hogy mit kell tennie, és figyel arra, hogy mi változik.

A Tupai dönt és vesz!

A Tupai az exkluzív formatervezéshez vezető utat nyitja meg, a fém kiegészítők és hardver minőségének és formatervezésének széles skáláját látja el. Korszerű technológiai jellemzői - a folyamatos gyártási folyamatba történő befektetések eredményeképpen - lehetővé teszik a gyártás különböző fázisaiban, a véglegesen ellenőrzött magas minőségű és számos tesztelést, biztosítva, hogy a minőségi terméket szolgáltassank.

Tupai okok és okozatok!

Az NP EN ISO 9001: 2008 minőségbiztosítási referencia az ügyfelek és a környezetvédelmi engedélyezés - NP EN ISO 14001: 2004 - követelményeinek figyelembevételével, mivel ez volt az első portugál vállalat ebben a szektorban, amelyik megkapta, hogy a Tupai a környezetvédelemért van.


Termékek

Tupai Salvo, szatén nikkel, keskenycímes

Tupai Salvo, szatén nikkel, keskenycímes

Szatén nikkel színű keskeny címes garnitúra

Tupai Salvo, titán, keskenycímes

Tupai Salvo, titán, keskenycímes

Titán színű keskeny címes garnitúra

Tupai Square, több színben, négyzetrozettás

Tupai Square, több színben, négyzetrozettás

Több színben kapható négyzetrozettás kilincs garnitúra


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.