KulcskirályÜgyfélszolgálat

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

 

I: Zár-Pláza Kft (továbbiakban: „Szolgáltató”)

1: A www.zarplaza.hu webáruházat a Zár-Pláza Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").

2: A Szolgáltató cégneve: Zár-Pláza Korlátolt Felelősségű Társaság. A Szolgáltató rövidített neve: Zárpláza Kft.

3: A Szolgáltató székhelye: 1062, Budapest, Székely Bertalan utca 27.

4: A Szolgáltató adószáma: 22984760-2-42 Bejegyezve 2010. október. 12-én a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság által

5: A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-947683

6: Folyószámlavezető: Budapest Bank Nyrt. 

7: Bankszámlaszám: 10100716-05779100-01003005

8:- A Magyar Köztársaság Gazdasági és Közlekedési Minisztériumának Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala (Belkereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztály) által kiadott határozat szerint (Ikt. szám: 3-3742/10/2012) (2898/1 (B)) nyilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat.

 

II: A szolgáltatás igénybevétele

1: Az árajánlat kérése a Szolgáltató internetes áruházában elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.zarplaza.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató elfogad. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat, információkat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.

2: Regisztráció esetén el kell fogadja a Szolgáltató általános szerződési feltételeit és adatkezelési szabályzatát. Rendszerünk a sikeres regisztrációt minden esetben e-mailben igazolja vissza. A rendelések leadása előtt a felhasználónak lehetőségében áll a regisztrációkor megadott adatok módosítására Belépés után a "Profilom" menüpont alatt., illetve ezt egyénileg is megteheti a +36 70 322 7328-es ügyfélszolgálati telefonszámon vagy a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címen keresztül. 

 

III: Vételár 

1:  Oldalunkon csak árajánlat kérésre van lehetőség.

 

IV: Egyéb rendelkezések

1: A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

2: A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatait megadta, és elfogadta a Szolgáltató adatkezelési szabályzatát. Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

3: A felhasználó a VII.2 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. A hozzájárulás visszavonására minden kiküldött hírlevelünk legalján található (leiratkozás) címszóra kattintva van lehetőség. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó minden korábban megadott adatát.

4: A felhasználónak lehetősége van a termékkártya megnyitását követően termékeket értékelni, és véleményezni. Az esetleges kritikákat előzetes moderációt követően töltjük fel a termékhez. A nem témához, termékhez illő, vagy jó ízlést sértő kommentárokat, bejegyzéseket kénytelenek vagyunk törölni.

 

V: Szerzői jogok

A weboldalainkon használt grafikai megoldások és szoftverek szerzői jogvédelem alatt állnak. Oldalaink tartalmi, illetve grafikai elemeinek felhasználása csak az oldalakat üzemeltető Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 

Ügyfélszolgálat:

Tel: 06-1-312-20-64

Mobil: 06-70-322-7328

e-mail: zarplaza@zarplaza.hu

Ügyfélszolgálatunk címe: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky Út 63. (Kulcskirály zárszaküzlet)

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje: H-P.: 9.00-18.00  SZ-V.: Zárva  

Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.