KulcskirályÜgyfélszolgálat

Abus - A német minőség

Abus

A biztonság szinomímája

ABUS márkanév világszerte erős és független vállalatcsoportot takar, mely mechanikai és elektronikai biztonságtechnikai termékeket gyárt és értékesít.

ABUS - A márkanévvel ellátott termékek világszerte nagy elismertségnek örvendenek. 
Talán nincs is még egy olyan vállalatcsoport a biztonságtechnikai ágazatban, amely az ABUS-hoz hasonló ismertséggel rendelkezik.

Az ismert közvéleménykutató cégek által készített legújabb kutatások is igazolják, hogy az ABUS a már meglévő magas ismertségét tovább tudta növelni és a lakásbiztonság, illetve mobilbiztonság területén jelentős előnnyel az első helyen áll.Abus, otthon, biztonság

Az Abusról

Az ABUS 1924 óta gondoskodik világszerte a biztonság megnyugtató érzéséről. Német minőségi gyártóként az ABUS ügyel termékeinek nagyfokú megbízhatóságára, hosszú élettartamára és egyszerű kezelhetőségére.

Az ABUS globálisan működő vállalatcsoport, amely minden földrészen az igényekre szabott biztonsági megoldásokkal látja el a piacokat. A nemzetközi telephelyeknek a német gyárakkal szorosan összekapcsolódó hálózata hatékony és sikeres együttműködést eredményez a világszerte magas és elismert minőség eléréséhez.

A magán- és ipari felhasználók növekvő igényeinek kielégítésére az ABUS az innovatív biztonsági megoldások széles választékát kínálja a Lakásbiztonság, a Mobil biztonság és az Objektumbiztonság területén. Az ABUS-csoporthoz tartozik az ABUS August Bremicker Söhne KG, az ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, az ABUS Pfaffenhain GmbH és az ABUS Seccor GmbH, világszerte mintegy 3000 munkatárssal.

Az August Bremicker Söhne KG, rövidítve ABUS, 85 év alatt hagyományos lakatok gyártójából megelőző biztonsági technológiák kompetens márkájává vált a lakásbiztonság és a mobil biztonság területén. Az ABUS KG mottójának, „A biztonság megnyugtató érzésé”-nek jegyében különböző biztonsági megoldásokat kínál mindkét vállalati területen: a lakásbiztonság (pl. ajtó- és ablakzárak) és a mobil biztonság (pl. kerékpárlakatok és -sisakok, motorkerékpár-lakatok, rakománybiztosítás) területén.

Az ABUS Security-Center választéka megfigyelő kamerákból, megfigyelő videofelvevőkből valamint digitális, analóg és hibrid kivitelű riasztó rendszerekből áll. Az ABUS Pfaffenhain GmbH szakterülete a magas színvonalú zárrendszerek tervezése és előállítása. Az ABUS Seccor kínálatába az elektronikus zárrendszerek és beléptető rendszerek tartoznak.Abus, otthon, biztonság

A ház vagy lakás biztonsága védettséget teremt

Az ABUS olyan innovatív megoldásokat fejleszt ki, amelyek a pincétől a tetőig gondoskodnak házának biztonságáról. Választékunkba füstjelző készülékek, ablak- és ajtózárak, valamint zárrendszerek tartoznak. Egyedülálló és csak az ABUS-tól: mechatronikai megoldások, amelyek egy rendszerben egyesítik a mechanikát és az elektronikát.

Ablakbiztonság
Tudta, hogy a betörők legtöbbször az ablakon és a teraszajtón keresztül hatolnak be a lakásba? A kereskedelemben kapható ablak buktatva vagy bezárva sem jelent különösebb akadályt a betörőnek. Ehhez társul a balesetveszély, hiszen a gyermekek könnyen ki tudnak nyitni egy ilyen ablakot és kieshetnek rajta. Az ABUS egész sor biztonsági megoldást kínál Önnek, például zárható ablakkilincseket és egyéb kiegészítő ablakzárakat.

Ajtóbiztonság
Minden bejárati ajtó alapfelszereléséhez tartoznak minőségileg ellenőrzött biztonsági zárólemezek, stabil bevésőzárak, maghúzás védelemmel ellátott zárpajzsok, valamint zárbetétek biztonsági kártyával. Pótlólagos biztonságot nyújtanak a hevederzárak, kiegészítő zárak és a zsanéroldali biztosítók. Az ABUS minden területre a megfelelő termékeket kínálja.

Lakatok
Mindegy, milyen célból van szükség a lakatra – az ABUS-nál megtalálja a megfelelő biztonsági megoldást! Ismerje meg sokoldalú kínálatunkat a lakatok területén! A legnagyobb biztonsági igényeket kielégítő masszív Granit-lakatoktól, a klasszikus kerek Diskus®-tól a sárgaréz és alumínium modelleken keresztül olyan különleges megoldásokig, mint a „KeyGarage” kulcstároló. Színes lakatok gravírozással és az ECOLUTION™ környezetbarát sorozat zárja le az átfogó lakat-kínálatot.

Riasztórendszerek
Az ABUS riasztórendszerei az intelligens szoftvernek és hardvernek köszönhetően ideális védelmet nyújtanak mind cégek, mind magánszemélyek számára — legyen szó betörésről, tűzről vagy más veszélyekről. A statisztikák szerint egy riasztóberendezés a legjobb módszer a potenciális elkövetők háromnegyedének elijesztésére: sokoldalúbb, mint bármely mechanikus megoldás és megvesztegethetetlenebb bármely házőrzőnél.

Videó felügyelet
Az ABUS videomegfigyelő rendszere lehetővé teszi a veszélyek gyors azonosítását és így biztosítja a személyi és anyagi biztonságot. Bűnesetnél az események részletes dokumentálása segíti a felderítést. Kamerák, alkatrészek és tartozékok széles választéka garantálja Önnek az igényeinek és pénztárcájának megfelelő optimális videofelügyeleti megoldást.

Zárbetétek és zárrendszerek
Az ABUS zárbetéteit választva biztos döntést hoz házával, lakásával vagy bérleményével kapcsolatban. Az ABUS zárbetétei megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak, kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. A felhasználás függvényében eldöntheti, hogy egyedi vagy egyforma kulcsos megoldást választ. Egyforma kulcsos rendszer esetén a bejárati ajtóhoz, másodzárhoz, garázshoz, levélszekrényhez, kertkapuhoz, fészerhez stb. csak egyetlen kulcsra van szüksége. Így már nem kell többféle kulccsal nehezített kulcstartót cipelnie.Abus, otthon, biztonság

Abus – Biztonság útközben – Abus zárak, sisakok és táskák

Termékeivel és szolgáltatásaival az Abus védi a mobil tulajdont és biztonságot nyújt útközben is. Termékválasztékunkat alkotják többek között kerékpárlakatok, kerékpársisakok, kerékpártáskák, motorkerékpár-lakatok, továbbá lakatok és zárak hajókhoz/hajómotorokhoz, terepjárókhoz/quadokhoz, motoros szánokhoz valamint rakománybiztosítók.

Kerékpárok
Lopás ellen védené kerékpárját? Kerékpársisakkal védené fejét az esésektől? Szeretne néhány dolgot sérülésmentesen szállítani? Az ABUS mindezen tevékenységekhez a megfelelő megoldást kínálja. A kerékpárzárakon belül az alapvető védelemtől a csúcstechnológiás lakatokig. A kerékpársisakok között a legelső gyereksisaktól a profi versenyzők sisakjáig széles választékot talál kínálatunkban.

Motorkerékpárok/robogók
125-öse, robogója, országúti vagy sportmotorja van? Az ABUS széles választékban biztosít Önnek kifinomult – mechanikus vagy egyre gyakrabban a mechanika és elektronika összekapcsolásával kialakított – biztonsági megoldásokat. A motortolvajoknak esélyük sincs a kiváló minőségű nyersanyagokkal és az alaposan megtervezett – „Made in Germany“ – zárszerkezetekkel szemben.Termékek

Abus Zolit 2000, zárbetét

Abus Zolit 2000, zárbetét

Biztonsági zárbetét

Abus D10, zárbetét

Abus D10, zárbetét

Abus fúrt kulcsos zárbetét DIN EN 1303 szabvány szerint

Abus Bravus 3000 MX

Abus Bravus 3000 MX

Abus 13 csapos biztonsági zárbetét

Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.