KulcskirályÜgyfélszolgálat

AGB - Olasz stílus, olasz márka

AGB - Alban Giacomo Spa

A vállalatról

Az AGB - Alban Giacomo Spa egy olasz cég, ami különféle szerelvényekre specializálódott, többek közt ajtók, ablakok, redőnyök. Hét évtizede különféle forgalmazóknak biztosították világszerte az optimális megoldást zárásra, reteszelésre. Tartós védelmet nyújt és megbízható minőséget nyújtanak otthoni, kültéri illetve beltéri ajtók és ablakoknál való felhasználásra. Az AGB széleskörű választéka lehetőséget kínál arra, hogy nyugalommal tudjon válogatni a termékek közül.

Innováció és Technológia

Az Alban termékcsalád jelentős forrásokat fektetett be az innovációba. Úgy gondolják, hogy a technológiai kiválóság lényeges a termékeknél. AGB az egyik legfejlettebb termékforgalmazó illletve gyártó Európában. Termékek gyártásához szükséges terület közel 50,000 négyzetméteres, széleskörű exklúzív termékek gyártásához megfelelő.

Tapasztalatok és Tradíció

Az AGB már közel 60 éve van a piacon, vezető szerepben. Versenyképes működése biztosítja mind a rugalmasságot mindpedig a megbízhatóságot. Kész megoldásokat nyújtanak az átlag ember számára, amelyek az ő igényeiket elégítik ki.

Széleskörű választék

Ajtó és ablak szerelőknek nyújt széleskörű választékot az AGB mindenféle ajtó és ablak típushoz. Közel 20 000 termék közül lehet válogatni a katalógusukból, amelyek csak egy részét képezik az elvihatottságuknak.

Termék és szolgáltatás minőség

Az AGB termékek ismeretesek minőségükről és hosszútávú megbízhatóságukról. Az AGB biztosítja vásárlóit arról, hogy termékei olaszországban készültek és hitelesítve lettek az ISO 9001-es szabvány alapján.


Termékek

Zárak

Bejárati és beltéri ajtók záválasztéka, elérhető több féle modellben és minden típusban: beltéri szekrény ajtók, bejárati ajtók, behúzható ajtók, fürdőszobai ajtók. Lehetséges párosítani őket a Scudo cilinderekkel, rozsdamentes acél U-alakú illesztéssel és másolás védett kulccsal. Az Opera SL rendszer ideális hotelekhez és hétvégi nyaralókhoz.

Cilinderek

Teljes szériájú europrofilú biztonsági cilinder, mindegyiket az UNI 9570-es szabvány alapján készítik. A Scudo és az U-Tech cilinderek növekvő szinteket biztosítanak az aktív és passzív védelem területén. Időálló rezezett és nikkelezett ezüst kulcsok. Tenax rim fedél, illeszkedik mindegyik Scuda vagy U-Tech cilinderre.

Pántok

Teljes pánt család található mindenféle típusú ajtók és ablakok számára, egészen az egyszerű csavaros pántoktól (Anuba) egészen az új szerűekig, komplett állítható pánt, háromdimenziós pozíciónálással felszerelés után is. Elérhető akár gardrób szekrényekhez, fához, PVC-hez, alumíniumhoz és acél keretes ajtókhoz-ablakokhoz. CE minősítés (biztonsági szempontok az EN1935:2002/AC:2003 alapján) megtalálható egyes modelleknél, amiket lehet használni füst és tűz ajtóknál.

Többpontos ajtózárak

Többpontos ajtózárak az ideális megoldást nyújtják a bejárati és erkélyajtók zárásához, illetve az ablakok reteszeléséhez. Szimultán zárás több zárási ponton, kampókkal, befogókkal, radikálisan növelve az ablak és ajtó biztonságát. Elérhető modellek: Sicurtop cilinder működtetésű, Unitop kilincs működtetésű.

Ablakszerelvény

Széleskörű kínálat sok fajta szerelékből mindenféle ablakokhoz (fa, PVC, aluminium/fa). A zárak tradicionális lengő ablakokhoz vagy a dönthető ablakokhoz egyarán használhatóak az új Tesi-rendszerrel ami egyesíti a pontosságot és a funkcionalítást és a jó megjelenést.


Termékek

AGB 45/85, Bevésőzár

AGB 45/85, Bevésőzár

AGB cilinderes bevéső zár, görgős csappal

AGB (40-70)/85, Bevésőzár

AGB (40-70)/85, Bevésőzár

AGB Cilinderes zárbetéttel működtethető zár

AGB (30-40)/72, tolóajtózár

AGB (30-40)/72, tolóajtózár

Tolóajtózár cilinder zárbetéttel

Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.