KulcskirályÜgyfélszolgálat

Barlock - Minőségi hevederzárak

Barlock

Barlock Hevederzárak

Először is leszögeznénk, hogy a Barlock hevederzár MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ami a masszívvitását illeti, arról bátran kijelenthetjük, hogy a jelenlegi magyar piacon kapható legmasszívabb szerkezet. Nincs külön védőburkolata, hanem egyben van öntve, ami a szerkezet erősségét növeli. Egy másik, magyar hevederzárhoz viszonyítva, amelynek a burkolatát le kell szedni mind a szereléshez, mind a zárbetétcseréhez, a Barlock hevederzár könnyedén szerelhető, és az esetleges zárbetét cseréhez sem kell a burkolatot eltávolítani róla, mert nincs is burkolata.

A szerkezet alumíniumból készül, de a vastag falak miatt az erőssége a többszöröse, mint a fent említett másik hevederzáré. Ezt úgy tudnánk a legjobban szemléltetni (amit mellesleg mi ki is próbáltunk), hogy mindkét hevederzár egyik fele a padlón feküdt a másik végüket pedig feltettük egy lépcsőfokra. A zárszerkezetek közepére egy felnőtt férfi ráállt. Az eredmény a következő. A Barlock következmények nélkül bírta a terhelést, azaz nem hajlott meg, nem görbült meg, maradt eredeti formájában. A másik magyar hevederzár viszont, talán a levehető, gyenge fémből készült burkolatának köszönhetően, meghajlott, belapult. Ez alapján úgy gondoljuk, hogy nem túlzó azt a következtetést levonni, hogy a Barlock hevederzár a legmasszívabb szerkezet a magyar piacon.


Barlcok hevederzár teszt

Sorolnánk tovább az előnyeit, a többi hevederzárhoz képest. Minden más hevederzár az unalmas fehér és barna színekben kapható. Ez így megy már 20 éve Magyarországon.

A Barlock azonban, elox F2 színben már szerelhető, és mostantól már F1 színben is elérhető! Ezek fém színek, az előbbi a pezsgő vagy halvány arany, az utóbbi pedig alumínium (matt ezüst) szín. Felejtsük el a dögunalmas barna és fehér színeket, válasszanak az ajtó kilincséhez, tartozékaihoz illő színekben pompázó hevederzárat! Aki mégis a hagyományos színeket szereti, annak a jó hír, hogy természetesen a Barlock is elérhető hagyományos fehér, és igazi sötétbarna színben. A barna nem kakaó árnyalatú, azaz középbarna, hanem gyönyörű négerbarna, csokoládé színben ragyog.

Végül a színterezésről (elektrosztatikus porfestésről). Amikor az előbb a „ragyog” szót használtam, azt nem véletlenül tettem. A Barlock hevederzárak színterezése hibátlanul történik, sehol egy karc, megfolyt festék, buborékok. A hevederzár az ügyfél által kiválasztott színben pompázik.

Hamarosan kétszárnyú változatban is. Jelenleg a vízszintes-, félkarú- és a függőleges modellek vannak raktárkészleten.

Kétszárnyú és 100% biztonságot jelentő hevederzár, hibátlan festéssel jelenleg az országban nem elérhető. Sajnos a másik magyar gyártó cég már nem igazán fektet hangsúlyt a minőségre, így kétszárnyú hevederzárjának a burkolatán a festék megfolyt, buborékos. Nálunk ez nem így van. Az összes hevederzár típus minőségére odafigyelünk!


Barlock hevederzárak színei


Termékek

Barlock hevederzár, 1000 mm-es, Fehér

Barlock hevederzár, 1000 mm-es, Fehér

Vízszintes hevederzár

Barlock hevederzár, 1000 mm-es, Barna

Barlock hevederzár, 1000 mm-es, Barna

Vízszintes hevederzár

Barlock hevederzár, 1000 mm-es, Alumínium F2

Barlock hevederzár, 1000 mm-es, Alumínium F2

Vízszintes hevederzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.