KulcskirályÜgyfélszolgálat

Burg Wachter - Szép széfek készleten!

Burg Wachter

A vállalat

Nagy múltú tradíció és stílus irányító innováció egy cégen belül.

Burg-Waechter az egyik vezető nemzetközi gyártó és elosztó lakatok, ajtó és ablak biztonság, mérő eszközök, széfek, pénztárolók, postaládák és benyitás határolók területén. Habár az igazi termék amit forgalmaznak nem ezek, hanem a biztonság. Az emberek bíznak a termékükben és számítanak rá.


Történelme

A lakat gyártás története a Wetter-Volmarstein-nél visszavezethető egészen 1750-es évekig. A zár szerelés tradicionális mesterség volt, és nagyon sok helyütt volt jelen. Még a 20-ik század elején is nagyon sok kis céh volt aktív Volmarstein-ben, ahol zárakat készítettek. Az iparosiasodás kezdetével nagyob gyárakat alapítottak, ami által nőtt a termékek száma és típusa a nemzetközi piacon. Későbbiekben a Wetter-Volmarstein hírneve, mint a "zár-város", elterjedt az egész világban.


Hármadik generációs családi vállalat

1920-ban, Alfred Lüling megalapította a kereskedelmi vállalatát, amely átvette a piacot Németországban, a vezető zár gyártótól, Burg-től. A vállalat későbbiekben tovább terjeszkedett más országokba is, de egy időre fel kellett függesztenie az üzletet a második világháború alatt. A háború után Lüling folytatta a zárak forgalmazását. 1950-ben három fia csatlakozott a céghez. Ugyanakkor a cég megváltoztatta a nevét, s azóta Burg-Wachterként ismert. Napjainkban már a harmadik és a negyedik generáció menedzseli a céget.


A magas minőség titka

Saját gyártó részleg kialakítása Wetter Volmarstein-ben alapvetőnek vehető a növekedés céljából. Újabb gyártósorok lettek kiépítve 1964-re Meinerzhagen-Valbert-ben. Így a teljesítmény többszörösére növekedett. Napjainkban a Burg-Wachter fejlett ipari termeléssel rendelkezik, de mindegyik terméket fokozott figyelemmel ellenőriznek. Ez a titka a jó minőségnek.


Termékek

Burg Wachter Office Line 2307, Pénzkazetta

Burg Wachter Office Line 2307, Pénzkazetta

Pénzkazetta, kék színben

Burg Wachter KC 36C, Kulcskazetta

Burg Wachter KC 36C, Kulcskazetta

Kulcskazetta

Burg Wachter 6750/120R, Kulcsszekrény

Burg Wachter 6750/120R, Kulcsszekrény

Kulcsszekrény


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.