KulcskirályÜgyfélszolgálat

Elzett - Megfizethető magyar minőség

Euro Elzett

Történelmünk

Múlt

A Soproni Vasárugyár R.T. épülete már a gyáralapítás elôtt állott. Weitzer János osztrák gyáros még a XIX. század második felében ott Gép-, Waggongyár és Vasöntödét létesített. Üzeme azonban rosszul ment, éveken keresztül veszteséges volt, s 1901-ben úgy döntött, hogy telephelyét az épületekkel és a teljes gépi berendezéssel együtt eladja az 1901-ben létrehozott "Vasárugyár R.T. Sopron-Graz"-nak. A részvénytársaság, mely 1901. július 24-én alakult, célkitűzéseit a következôkben szabta meg: a társaság célja "A Weitzer János Gép- és Waggongyár és Vasöntöde R.T." tulajdonát képezô Soproni Vasárugyárnak, valamint a "Lapp Testvérek" grazi cég tulajdonát képezô grazi lakatosáru gyárnak, nem különben ezen gyárak felszerelésének, gépeinek, anyagainak, félgyártmányainak, és árukészleteinek átvétele, üzembentartása és úgy ezen gyárakban, valamint az esetleg létesítendô vagy megszervezendô más telepeken különbözô nemű vasáruk és ezekkel rokontermészetű áruk gyártása és értékesítése. A társaság székhelye Budapest. A társaság cége magyarul: Vasárugyár R.T. Sopron-Graz. Az alapítás évében a termelés elsôsorban ablak és ajtóvasalások gyártásával indult. Az 1920-as 30-as években fejlesztették a nehéz épületzárak gyártását, bôvítették a profilt ajtó-, ablak-, bôrönd- és ládazárakkal illetve ablak- , ajtó-, és kapupántokkal, valamint csuklóspántokkal.

Jelen

Fő tevékenységünk ma:
Hosszú távú gyártmányfejlesztési programunk alapján évente több új zárcsaládot vezetünk be a piacra.
Munkatársainkat folyamatosan képezzük, illetőleg tovább képezzük.
A hazai ellátás mellett az európai célpiacainkon a pozícióinkat évről évre javítjuk.
A folyamatos piackutatás, termék- és gyártásfejlesztés, valamint a széleskörű kereskedelmi és képviselői hálózat segítségével az európai jelenlétünk folyamatosan növekszik. Évről évre növekedő részarányt képviselünk az egyes országokban, de legfőképpen a hazai piacon.

Új termékek kifejlesztésén dolgozunk a meglévő és az új piacainkra célzottan. Emellett a meglévő termékek modernizálása, aktualizálása, testre szabása is folyamatosan történik.

Ezáltal a termékeink teljesítmény - ár arányát igyekszünk optimális szinten tartani, hogy a folyamatosan változó piaci igényeknek minél jobban meg tudjunk felelni.

Termékcsoportok

- Bevéső zárak fa ajtókhoz
- Rászegező zárak fa ajtókhoz
- Portálzárak fém és PVC ajtókhoz
- Többpontos zárak fa, fém és PVC ajtókhoz
- Egypontos bevésőzár zárólemezek
- Egypontos portálzár zárólemezek
- Zárólemezek PVC ajtókhoz
- Többpontos zár zárólemezek
- Állítható Fa Zárólemezek
- Ajtócsukók
- Hengerzárbetétek


Kaba Elzett

Kaba Elzett

A Kaba Elzett Zrt. egyedülálló biztonságtechnikai termékválasztékával a magyar tradíciót és a nyugat-európai csúcsminőséget ötvözi. A budapesti székhelyű Elzett Művek jogutódja 1919 óta piacvezető a zárak, lakatok gyártásában. Az ELZETT termékek hengerzárbetétek, épületzárak, bevéső zárak, lakatok és egyedi zárrendszerek köré csoportosíthatók.

A vállalat 2001 óta a svájci KABA csoport tagja, mely meghatározó szerepet tölt be az integrált beléptető-rendszerek piacán, és egyedülálló kínálattal rendelkezik a hagyományos mechanikus és mechatronikus (elektronikával kombinált mechanikus) zárrendszerek területén. A cégcsoport termékportfoliójában a SILCA nyerskulcsok, hagyományos és transzponderes kulcsmásoló gépek; MAS, MAUER, La Gard széfzárak; GALLENSCHÜTZ, GILGEN biztonsági- és automata ajtók, valamint hotelzárak is megtalálhatók. A Kaba csoport 60 országban, 70 gyártó- és fejlesztő egységgel, valamint kereskedelmi központtal működik.

A Superbrands független szakértői bizottsága 2004-ben az Elzett-et is a legfontosabb, piacvezető magyarországi márkák közé választotta.

A Superbrands egy 1995-ben Nagy-Britanniában, a márkaépítés díjazására létrehozott szervezet. A Superbrands-státuszt független szakértői bizottság adományozza az általa a cím viselésére méltónak ítélt márkáknak, amelyek ezzel elnyerik a jogot, hogy részt vegyenek a Superbrands programban.

A Superbrands szervezet egyik legfőbb törekvése, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

A NOVA termékcsalád és szolgáltatáscsomag sajátossága, hogy rendkívül széles a termékeinek és termékvariánsainak száma és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás-csomag. Ez lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb körülmények között alkalmazzuk, és hogy a legkülönbözőbb követelményeknek is megfeleljen a termékcsalád.

Csak egy apró példa, hogy mi is lehet ez? Bizonyára mindenki számára ismerős az a szituáció, hogy amikor hazaér, előveszi a kulcscsomóját és keresgeti, hogy melyik a kapukulcs, melyik a garázs kulcsa, melyik a bejárati ajtó kulcsa, és ezt a sort még bizonyára lehetne folytatni.

Rendszerben gondolkodva megoldható az, hogy egy kulccsal lehessen nyitni a garázst, a kaput, a bejárati ajtót. A kertész csak a kertbe tudjon bemenni a kulcsával, a takarítónő viszont ne jusson be a dolgozószobába.

Természetesen minden lakásra, házra, irodára más-más nyitási jogosultságok kerülhetnek kialakításra.

A védelem fokozható az úgynevezett NOVA saját kulcsprofil alkalmazásával azáltal, hogy a kulcsok nem kerülnek kereskedelmi forgalomba. Ezen kulcsok másolása, a rendszer elkészítése, pótlása csak ellenőrzött módon, gyári körülmények között (illetve saját profillal rendelkező, kiemelt NOVA partnereken keresztül történhet.

A zárrendszereket ajánljuk családi otthonoknak, társasházaknak is, hiszen kedvező árfekvése miatt ez a kényelmi szolgáltatás már széles rétegek számára elérhető. Ajánljuk továbbá intézmények, áruházláncok, szállodák, ipari parkok stb. részére. A rendszereket testre szabottan egyedi, egyéni jogosultságokkal tervezzük és be is szereljük.


Termékek

Euro Elzett Trilogia, 2040, 45/92 mm-es

Euro Elzett Trilogia, 2040, 45/92 mm-es

Euro Elzett Trilogia, 2040, 45/92 mm-es

Euro Elzett No. 4391, Lővér zár

Euro Elzett No. 4391, Lővér zár

Kulcsos tolóajtózár

Euro Elzett Multisoft-R, 35/92 mm-es

Euro Elzett Multisoft-R, 35/92 mm-es

Euro Elzett Multisoft-R, 35/92 mm-es


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.