KulcskirályÜgyfélszolgálat

G-U BKS - A Gretsch biztonságos oldala!

G-U BKS, Gretsch-Unitas

A vállalatról

A Gretsch­-Unitas váll­a­latcso­port 35 országban összesen több mint 50 gyártó- és keres­ke­delmi váll­a­latból áll. A Gretsch­-Unitas a nemzetközi szinten vezető GU (épül­etva­sa­latok), BKS (zárak és zár­rend­szerek) és FERCO (épül­etva­sa­latok) márkákkal komplett rend­szert kínál Önnek („Vorsprung mit System”, azaz „Rend­szerben az előny”).

Az ablakva­sa­la­tokon, ajtóva­sa­la­tokon, automata bejá­rati rend­szereken és épül­etfe­lügyeleti rend­szereken belül a GU-cso­port kb. 30 000 fajta, egymással pro­b­léma­men­tesen kombinálható terméket gyárt és értékesít. A körülbelül 3 700 munk­atárssal és a több mint 100 éves hagyománnyal ren­del­kező GU cso­port nem csak egyes termékeket fejles­z­tett ki, hanem egyedi átfogó megoldásokat nagy volu­menű pro­jek­tekhez. Építészekkel, tervezőkkel, valamint pro­filgyártókkal együttműködve a GU-nak sike­rült harmo­nikus egy­séget képezni a vizuális építészet és az innovatív tech­nológia között.

Az 1907-ben Viktor Gretsch­ által alapított családi váll­alkozás vezetése ma a 2 testvér, Julius von Resch és Michael von Resch kezében van.

A vállalat története

Viktor Gretsch­, az ötletgazdag tech­nikus 1907-ben kezdte el a húzózsinóros felülvilágítók, abla­krögzítők, és kisva­sa­latok gyártását. Három évvel később üzlettárssá, majd ügyvezetővé választotta Johann Maus üzle­tembert. A les­zármazottak, Julius Maus von Resch és Hans Maus révén a váll­alkozás nemzetközi váll­a­lattá fejlődött. Jelenleg 3. generációként, a Julius és Michael von Resch testvérek vezetik a Gretsch­-Unitas váll­a­latcso­portot. A huszas és a korai harmincas években a váll­alat több mint 120 szabadalmat fejles­z­tett ki, és Európa-szerte sikerrel for­galmazza termékeit. A nehéz idők után a váll­a­latot sike­resen újjáépí­tették, Stuttgartból Ditzin­genbe telepí­tették. A het­venes években a váll­alat váll­a­latcso­porttá fejlődött: először a leg­nagyobb francia épül­etva­salat gyártó, a FERCO megvásárlásával, később a vezető zármárka, a BKS megvásárlásával, és saját szolgál­tató váll­a­latok alapításával. Így jött létre egy nagy teljesítőképes­ségű cso­port kiváló minőségű, kompa­tibilis termékekkel és szolgál­tatásokkal az ablak-, ajtó-, bejá­rati- és épül­etfe­lügyeleti rend­szerek terül­etén.


G-U BKS, Gretsch-Unitas

Ablakvasalatok

A GU-nál megkap min­dent, ami az ablakok és ter­as­zajtók mozgatásához vagy biztosításához szükséges. Minden tok ala­panyaghoz és minden bes­zerelési jelleghez. Ehhez jön még az összes fontos tartozék  és termés­ze­tesen közis­merten jó szervizünk.

Bukónyíló vasalatok

A Gretsch­Unitas vállalatcsoport az ablak és ajtóvasalatok egyik nemzetközi piacvezetőjeként hozzáértő partner a bukónyíló vasalatok területén. A GU a bukónyíló vasalatokkal komplett, univerzálisan alkalmazható, esztétikus megoldásokat kínál.

Párhuzamos tolóbukó vasalatok

Párhuzamos tolóbukó vasalataink nagy súlyok esetén is játékosan könnyű, pontos működést garantálnak – az innovatív futókocsitechnológia és az új bejáró kanyar alapján.

Párhuzamos toló vasalatok

Már a vasalatrendszer funkciójával is garantált az ajtó biztonságos és szakszerű kezelése és átjárása. A hibás kezelés ennél a rendszernél kizárt.

Harmonika vasalatok

GU harmonika vasalatokat az összes szokásos fa, műanyag, faalumínium és alumínium­profilhoz kap. Sémánként legfeljebb hét behajtó szárnyat kapcsolhat össze és kényelmesen nyithat ki. Az akadálymentes padló összeköttetések kerekítik le a programot.

Emelőtoló vasalatok

A GU emelőtoló vasalatai fából vagy műanyagból készült ablakokhoz és teraszajtókhoz ugyanúgy használhatók, mint a fémhez. Emellett különleges megoldás a résszellőztetéshez, megfelelő küszöbök és opcionális sebességkorlátozó is vár Önre.

Billenővasalatok

Billenőablakokhoz a GUnál kapja az ideális vasalatokat: öt csavarozható vagy bemarható billenőcsapágy és a keret anyagához optimálisan illeszkedő központi zárak fedezik az összes szokásos alkalmazás igényét – különleges formátumokban is.

Forgóablak vasalatok

Minden itt van, amire szüksége van: két váltócsapágy biztonságos, beállítható szárnyfékkel és optimálisan a keretanyaghoz illeszkedő központi zárszerkezet. A forgóablak vagy a forgóajtó működtetése az oldalsó vagy az alsó szárnyprofilnál történhet.

Kilincsek

Világos formakialakítás az egész házban – az ablakkilincstől a teraszelemek kilincsein és keskeny keret garnitúrákon át az ajtókilincsig. Az univerzális alkalmazás bármely épülettípusban lehetséges.

Felülvilágító nyitórendszerek

A GU felülvilágító nyitórendszereivel a nehezen hozzáférhető műanyag, fa vagy fém felülvilágítókat mozgathatja. Különösen kedvező költségű, mert Ön egy motorral több szárnyat is vezérelhet.

RWA / NRWG és szellőzőrendszerek

A GU füst és hőelvezető rendszerei egyéni és az igényeknek megfelelő megoldást nyújtanak a biztonságos és gyors füstmentesítéshez tűz esetén. A napi szellőztetésről elektromotoros meghajtó és nyitórendszerek gondoskodnak.

Manuális szellőztető rendszerek

Az egészséges helyiségklíma a higiénia és a jó közérzet alapja. A GU csoport ablakszellőzői segítenek Önnek a pára és a penészképződés megakadályozására. Ön ezeket az adottságokat egyedileg testre szabhatja.

Padlóküszöbök

Ezzel takaríthat meg igazából fűtési energiát teraszajtóknál és nagy tolóelemeknél: termikusan leválasztott küszöbök CE-tanúsítással új építésre vagy felújításra és szinte minden profilrendszerhez.

Építési vasalat tartozék

A rögzítéstől az üvegezésig, az alumínium ablakpárkánytól az esővédő sínig: itt kiváló minőségű termékeket talál ablakok és ablakvasalatok gyártásához és beszereléséhez.


G-U BKS, Gretsch-Unitas, ajtóvasalat

Ajtóvasalatok

A komfortos és biztonságos ajtóműködtetés érdekében a GU-csoport mindent nyújt, ami a funkciók zavartalan együtt játékához szükséges: nagy termékválasztékot, műszaki innovációt, kiváló minőséget és átfogó szervizt. Ide tartozik természetesen a szakmai tanácsadás is – nehéz feladat esetén elegendő egy telefon, és máris felhasználhatja segítségünket.

Bevésőzárak

A menekülőajtók EN 179 / EN 1125 szerinti pánikzárától a DIN 18251nek megfelelő egyszerű bevésőzárig: itt megkapja a megfelelő zárat gyakorlatilag bármely alkalmazási esetre.

Többpontos ajtózárak

GU többpontos ajtózárak a többszörös biztonság érdekében! Ennyire egyszerű, ha bejárati vagy homlokzati ajtajaira "biztonságot" szeretne szerelni: teljesen mindegy, hogy fa, acél, alumínium vagy műanyag ajtóról van szó – a SECURY többpontos ajtózárakkal a kiindulási helyzetének megfelelő biztonsági rendszerhez jut.

Zárrendszerek

Függetlenül attól, hogy modern zárrendszert tervez vagy egyetlen ajtót kíván biztosítani, a BKS zárrendszerei mindig megfelelnek. A mechanikus, mechatronikus vagy elektronikus cilinderek ill. azok kombinációi egy rendszeren belül egyedi, gazdaságos, komfortos megoldásokat eredményeznek.

Ajtóvasalatok

Fa, acél, alumínium, vagy műanyagajtójához nagy számban talál ajtókilincset, rúdfogantyút és nyomórudat. Menekülőajtókhoz ill. védőva­sa­latként lakás bejá­rati és objektajtókhoz is.

Ajtócsukó

A GU ajtócsukóival minden lehetőség nyitva áll – a különböző beállítási lehetőségeknek és záróerőnagyságoknak köszönhetően. Egyébként rögzítőrendszereket is talál itt, amelyek nyitva tartják ajtóit és csak tűz esetén csukják be őket automatikusan.

Elektromos ajtónyitó

A GU elektromos ajtónyitó sorozatánál néhány alkatrésszel képes az összes szokásos kivitel létrehozására. Ez megfelelő szinte minden profilrendszernél – sőt kimarás nélkül is a profilél mentén.

Menekülőajtó rendszer megoldások

Olyan menekülőajtó rendszert keres, amelynek komponensei egymásra vannak hangolva, könnyen szerelhető és üzembe vehető? Üdvözöljük a GU-csoportnál és pánikzárjainknál, menekülőajtó-vezérléseinknél, elektromos reteszeinknél és menekülőúttolóajtóinknál.

Beléptető rendszerek

Legyen szó akár személyelválasztásról egy ajtó előtt, vagy nagy objektben belép­tetésről ajtók százaival: a "GU-BKS access", "GEMOS access" vagy "GEMOS access compact" eszközökkel a legjobban van felszerelve.

Építési vasalat tartozék

Az automatika ajtótömítésektől az üvegezéstechnikáig, az építési vegyi termékektől az ajtópántokig: itt minőségi termékeket talál az építkezéshez és az ajtók, ajtóvasalatok beszereléséhez.

Padlóküszöbök

Ezzel a bejárati ajtóknál valóban megtakarít fűtőenergiát: hő szempontjából elkülönített padlóküszöbök az új építéshez és felújításhoz, és szinte minden profilrendszerhez.


G-U BKS, Gretsch-Unitas, automatikus

Automatikus bejárati rendszerek

Köszönjük, hogy érdeklődik automatikus ajtóinkra és a szinte minden területen alkalmazható üveg tolóajtókra vonatkozó átfogó ajánlatunk iránt. Bármelyik mellett dönt – mi támogatjuk az ismert teljes körű szervizünkkel: a objektumspeci­fikus rajzoktól a szerelésen és üzembe helyezésen keresztül egészen a szervizhálózatig.

Tolóajtók

A bevált tolóajtóinkon kívül kínáljuk a maximum 200 kg-os tömegű nagy szárnysúlyú változatot, a teleszkópos változatokat, valamint a körtoló- és saroktolóajtókat. Minden nyitás és zárás ugyanolyan gyors és megbízható.

Nyílóajtó mozgató

Ha automatikusra akar átalakítani egy nyílóajtót, akkor ez a megfelelő megoldás. A nyílóajtó megoldásainkkal automatizálja a külső, belső vagy tűz- és füstgátló ajtóit. Ezáltal mindenhol lehetséges az akadálymentes kialakítás.

Forgóajtók

Egyéni igényeinek megfelelően gyártjuk az optimális megoldást jelentő forgóajtót: A kézzel vagy automatikusan vezérelt forgóajtó leggyakrabban vékonytokos alumínium konstrukciójú, reprezentatív bejáratoknál üvegajtós változatú, míg nagy személyi forgalom esetén nagyterű forgóajtó.

Biztonsági személybeléptetés

A vállaltépületi beléptető rendszerek szabályozást vagy nagy tömeg esetén megadott utakra terelést végeznek: a GU Automatic minden igényt kielégítő és tetszetős megjelenésű megoldást kínál.

Üveg tolófalak

Az üveg tolófalainkkal egyaránt eléri az átláthatóságot és elválasztást. Mind a kézzel eltolható, mind a motoros mozgatású elemek sok lehetőséget kínálnak a számára.


Termékek

BKS PZ-88, zárbetét

BKS PZ-88, zárbetét

BKS biztonsági zárbetét

BKS Detect-3, zárbetét

BKS Detect-3, zárbetét

BKS biztonsági zárbetét

BKS B05150-11, bevésőzár

BKS B05150-11, bevésőzár

Bevéső ajtózár, GU-BKS


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.