KulcskirályÜgyfélszolgálat

Graphite - A szerszám király

Graphite

A márkáról

A Graphite márkát folyamatosan fejlesztjük, törekedve az állandó fejlesztésre. A többlépcsős minőségellenőrzési rendszer és a termékek folyamatos fejlesztése biztosítja a forgalmazott berendezések üzembiztonságának fejlődését.

A Graphite márka

Graphite - A profi minőséghez közeli igénybevételre tervezett elektromos kéziszerszámok, intenzív használatra.
A Graphite márka független egyéniség, alkot és cselekszik. Egy úttörő törekvésével és egy profi adottságaival.
Célja egy elképzelés valóra váltása, amelyet formába önt és értéket ad neki. Ezért a Graphite elektromos kéziszerszámok elsősorban olyanoknak valók, akik a saját útjukat járják.
Tudatosan és következetesen.

A Graphite

- Kiváló minőségű elektromos kéziszerszámok és tartozékok széles választéka a függetlenek és vállalkozó szelleműek számára.
- Remek tulajdonságú, munkabíró szerszámok erős villanymotorral, és ergonomikus tervezéssel.
- Garancia rá, hogy a jól végzett munka után elérje a tervezett eredményt, és elégedett lehet, hogy pénzét jó helyre fektette be.


Garancia

A Graphite szerszámok minden körülmények között kimagasló minőségi követelményekre és üzembiztonságra való törekvést jelentik. Ennek köszönhetően minden vásárló, legyen az háztartási vagy vállalkozói, 2-éves teljes körű garanciát kap.

Reklamáció és garanciális szervíz

Az aprólékos minőségellenőrzési folyamat ellenére sem lehet teljesen kizárni a meghibásodásokat az extrém körülmények között használt elektromos szerszámok esetében. Ezért is van jelentősége a gyors, és professzionális szerviznek.
A Graphite elektromos szerszámokra kétéves garanciális időszakot adunk, mely vonatkozik mind a természetes személyekre, mind a cégekre.

Cserealkatrészek és garancián túli szervíz

A szerszám használók idejére és kényelmére ügyelve törekszünk arra, hogy a termékeink a lehető legritkábban kerüljenek szervizbe. Ezt a célt elsősorban a többlépcsős minőségellenőrzési folyamattal érjük el. Elébe megyünk az ügyfeleink elvárásainak, lehetővé téve számukra az olyan alapszintű szervizmunkák elvégzését, mint pl. a szénkefék önálló cseréje. Ezek a megoldások az elektromos szerszám tulajdonosa számára pénz és idő megtakarítását teszik lehetővé.


Termékek

Graphite 57H240, lapos marófúró

Graphite 57H240, lapos marófúró

Lapos marótfúró, 34 mm-es

Graphite 57H300, gyémántfúró

Graphite 57H300, gyémántfúró

Gyémántfúró, 100 mm-es

Graphite 58G960, Szablyafűrész

Graphite 58G960, Szablyafűrész

Szablyafűrész, 350W


Vissza az oldal tetejére...

3 Termék

Opciók

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

3 Termék

Opciók

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.