KulcskirályÜgyfélszolgálat

ICSA - Olasz márka, olasz design!

ICSA

A vállalatról

1978-ban alapították, mint alvállalkozót az elsődleges olasz cégek számára, amelyek a biztonsági zárak területén dolgoznak. 1982-ben a vállalat új helyre került, és saját termékeinek közvetlen értékesítését kezdte el. 1997-ben az ICSA új épületet (6000 mq) nyitott meg, amely magában foglalja a teljes működtetést, ez az új struktúra hatékonyabb és teljes szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek. 2001-ben alapították az ICSA Eurest-et, kelet-európai országok termelői pontja, 2003-ban nyílt Magyarországon az ICSA Hungaria Kft. 2006-ban megnyílt az új ICSA ESPANA S.L. fiók, amely lehetővé tette az ICSA Serrature számára, hogy elinduljon az európai piacon. A termékek tanulmányozása és elemzése, kivitelezése, összeszerelése, tesztelése, csomagolása és szállítása teljes kört képez, ami fejlett technológiával és modern munkaszervezéssel valósul meg.

"A társaság küldetése
A globalizációs piacon gyárunk széles termékválasztékot kínál, hogy megfeleljen a forgalmazóink igényeinek, amelyek egyetlen márkanév alatt teljes értékű megoldást kínálnak magas színvonalú, versenyképes árakkal összekötve.

A látomás
A minőség a célkitűzésünk
Folyamatos befektetés a legmodernebb gépekkel való termelésre, amely garantálja forgalmazóinknak a legmagasabb minőségi előírásokat."

Donati Giuseppe
Vezérigazgató


Termékek

ICSA No. 135, Bevésőzár

ICSA No. 135, Bevésőzár

Bevésőzár, 45/90 mm-es

ICSA No. 213, Felsőzár

ICSA No. 213, Felsőzár

Felsőzár, három kulcsos


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.