KulcskirályÜgyfélszolgálat

Iseo - A tóparti csoda

Iseo Serrature

A cég

Vállalkozói család

Iseo 1969-ben alapult meg, Giuseppe Facchinetti rendkívüli vállalkozói szellemében. Pisogne-ban, az Iseo-tó (Észak-Olaszország) partjainál, kezdte el a zárak és lakatok gyártását, s erről a tóról kapta a cég a nevét. Az Iseo szellemiség mélyen gyökerezik, és továbbra is hű maradt a csoport alapítói hivatásához és elérte a jelenlegi méretét.

Az emberi dimenzió

1998-ban az alapító fia, Evaristo Facchinetti elkezdte a fejlesztés új szakaszát, és megalapította az Iseo Csoportot. A növekedési stratégiája két fő elemre összpontosított:
Méret: mert ez különbséget tesz a versenypiacon,
Az emberi tényező: mert a vállalkozói szellem a csoport középpontja.
Ezzel a stratégiával összhangban az Iseo elkezdte a társ cégek átvételét, amelyek további minőségi, szakosodási és gyártási irányokat eredményeztek.

Egy csapat, egy csoport helyett

Mára az Iseo csoport jelentős jelenléttel rendelkezik a nemzetközi piac színtéren; ez egy alternatíva a nagy pénzügyi csoportok számára. Ez veszélyezteti a szinergetikus vállalatok azon csoportját, amely fenntartja saját vezetői személyzetét, a szakosodott vállalkozói tevékenységet és a gyártási területeket. Ez lehetővé teszi számukra, hogy testreszabott termékeiket mély termék választékkal és szolgáltatás minőséggel kínálják.


Az értékeik

Biztonság

Ez a csoportjuk alapvető tevékenysége, és az az érték, amely az évek során vezette őket. Az ajtók zárórendszereit tervezik és ajánlják, amelyek kombinálják a könnyű használatot, a legszigorúbb előírásoknak való megfelelést és a szerelők és a tervezők támogatását.

Tisztelet

Ez a történelmük része. Tiszteletben tartjuk ügyfeleiket, partnereiket, a csoporton belül és mindazoknak, akik mindennap dolgoznak és mindent megtesznek. A világ, a kultúra és a környezet iránti tisztelet. Még a verseny előtt is tiszteletben kell tartani a valódi vállalkozói etikát.

Kutatás

Ez a tényező lehetővé tette a növekedést. Nincs olyan innováció, amely ne eredményezne kimagasló kutatási sikert. Innováció nélkül soha nem lennének ott, ahol ma vannak, kutatási szellemükkel és az Iseo Technológiai Divízió koordinációjával támogatva, amely a csoportjukon keresztül fejleszti és terjeszti a tudást.

Minőség

Céljuk minőségi szempontból egyszerű, mégis ambiciózus: a nemzetközi tanúsítványok legszigorúbb előírásainak minden piacon megfelelni. Ez a vállalati politika célja, a csoport integrálása és az általuk kínált minőségi színvonal növelése.

Megbízhatóság

Több millió család otthonában vannak jelen, biztonságban tartva őket. Nagyobb projektekben vettek részt, melyeket végig vezettek. Ez évek eredménye a munka és a megbízhatóság terén.


Termékek

Iseo 608D, Trezorzár

Iseo 608D, Trezorzár

4+1 rudas három irányú trezorzár

Iseo 741353, Bevésőzár

Iseo 741353, Bevésőzár

Iseo, 35/85/22 mm-es

Iseo 910205, Hevederzár

Iseo 910205, Hevederzár

Pumpás kétirányú hevederzár, három darab kulccsal


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.