KulcskirályÜgyfélszolgálat

KFV - A piaci jelenség

KFV

A vállalatról

 Kiemelkedő jelenléttel rendelkezik a többpontos ajtózárak és az ablakok biztonságának niche piacán. A KFV többféle biztonsági elemeket gyárt, amelyek megfelelnek az új építési követelményeknek és alkalmasak a meglévő zárak cseréjére. A KFV termékek számos változó tulajdonsággal rendelkeznek, beleértve a kampós vagy kerek fejeket, és a számos reteszelési mód kiválasztását.

  Függetlenül attól, hogy szükség van-e egy kilincsre, vagy egy fogantyú és zár kombinációjára, a KFV termékek elég rugalmasak ahhoz, hogy megfeleljenek a követelményeknek. A KFV sorozatban lévő minden zár edzett, prémium minőségű anyagokból készült, amelyek képesek ellenállni az ismételt felhasználásból következő kopásnak, és ellenállnak a lopási kísérleteknek. Az alkalmazott fémek akkor is vetélytársak nélkül maradnak, ha kíméletlen időjárási körülményeknek és külső expozíciónak vannak kitéve.

 A KFV termékek formatervezésüek, így könnyen felszerelhetőek és alkalmasak különböző beállítások széles választékára. Sok típust kaphatunk a zár szerkezetekből, különböző színű bevonatokban, amelyek kiegészítik a meglévő rögzítőelemeket, és lehetővé teszik egy adott megjelenés fenntartását akkor is, ha friss zárat kell felszerelni.


Termékek

KFV AS-1100, 55/92/8 mm-es

KFV AS-1100, 55/92/8 mm-es

Négy görgős kulcs működtetésű többpontos ajtózár

KFV RS-1100 45/92/8 mm-es

KFV RS-1100 45/92/8 mm-es

Négy görgős kilincs működtetésű többpontos ajtózár

KFV RS-1300, 45/92/8 mm-es

KFV RS-1300, 45/92/8 mm-es

Két táskás kilincs működtetésű többpontos ajtózár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.