KulcskirályÜgyfélszolgálat

Az O.M.R. csoport tagja - Moia

MOIA

Az O.M.R. csoportról

O.M.R. Srl végzi a zárak tervezését és kivitelezését több területen. A vállalat állandó presztízse, Olaszországban és külföldön egyaránt a megfelelő elismerés a különleges termékek minőségének és esztétikai szempontjainak köszönhetően.

2006. május 1-jétől az O.M.R srl 1958 óta működő cég, a MOIA megszerzésével az O.M.R srl bővítette termékskáláját az ajtókra és a biztonsági ajtókra való rögzítéssel.

A vállalat folyamatosan versenyképes áron tartja a gépeket és a magas technológiai berendezéseket, valamint külön figyelmet fordít az innovációra és a piac által keltett sok követelményre.

Az O.M.R.

Az O.M.R. A torinói üzemekben teljesen előállított termékek garantálják a "Made in Italy" termékek minőségét. A termékek nagy változatossága számos alkalmazásban lehetővé teszi a különböző piaci ágazatokban, a kisvállalkozásoktól a nehéziparig, és olyan megoldások széles választékát kínálja, amelyek kezelik a piaci keresletet és az egyéni ügyfelek igényeit.

Moia

A cég, amely 1958 óta jelen van a piacon, jelenleg O.M.R. márka. A páncélozott ajtókhoz készült ajtózárak és nagybiztonságú zárak teljes egészében növényeiben készülnek. A termékek magas színvonala a hosszú évek tapasztalatainak és az innovatív megoldások folyamatos kutatásának eredménye.

Cross

Cross, a legutóbb elindított márka az O.M.R.-től azért jött létre, hogy megfeleljen az egyre növekvő piac új igényeinek, és jó minőségű zárak és lakatok széles választékát kínálja megfizethető áron. A keresztet 2008-ban vezették be, és O.M.R. védjegy.

Tanúsítványaink

Az egyik vállalat iránymutatása mindig is garantált volt, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek a termékek és szolgáltatások nyújtásában, de még mindig a legjobb árat kínálja.

O.M.R. Az egész szervezet és termelési struktúra ellenőrzési és ellenőrzési folyamatai révén működik, folyamatos minőségfejlesztéssel.

A folyamatos kötelezettségvállalásért 2002-ben O.M.R. Megkapta a UNI EN ISO 9001: 2000 minőségtanúsítást, amely az évek során ragaszkodott hozzá az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány új kiadásához.


Termékek

Moia 714/280S, Trezorzár

Moia 714/280S, Trezorzár

4+1 rudas háromirányú trezorzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.