KulcskirályÜgyfélszolgálat

Mottura - Itália Trezor királya!

Mottura

A vállalatról

Mottura Serrature di Sicurezza SpA a vezető vállalat az europrofilú cilindereknél (Champions), biztonsági zárak páncélozott ajtókhoz, fa ajtókhoz illetve ablakokhoz, hotelekhez. Az olasz vállalat egyaránt elterjedt hírű a nagyobb külföldi országokban, mind az öt nagy kontinensen. A széles termék kínálat segítségével egyre nagyobb biztonságot lehet elérni azért, hogy a felhasználó rugalmasabban tudjon váltani, biztonságban érezze magát.

Mostanság, az új innovatív, elektronikus alapú termékek kerültek piacra: Mottura X technológia megvalósítja a fejlett, SMART megoldásokat a tradicionális úton hogy nyissa, zárja és kezelje ajtaját. Technológia, innováció és minőség a legfontosabb szempont ami alapján termelnek, hogy a rendeléseket megbízhatóan kiszállíthassák illetve bemutathassák a lakossági szférának.


Mottura biztonsági cilinderek

Biztonsági cilinderek

A Champions europrofilú biztonsági cilinderek mindegyike hitelesített az UNI EN 1303-as normák szerint, ami a legmagasabb elérhető színvonal. A Champions biztonsági cilinderek szélessége több féle cilinder modellnek megfeleltethető: mindegyik megkülönböztethető különféle technikai sajátosságokról, lehetséges másolni a kulcsokat és vadonatúj funkciókkal kiegészíthetőek. Mindegyik Champions betét ellenáll a zármanipulációs technikáknak, mint például zárnyitás, kiütés, lefésülés, mindegyik zárhoz van biztonsági kártya ami másolásnál szükséges.


Mottura "X" Technológia

Mottura X Technológia

Mottura X Technológia a legújabb irányzata az elektronikus és motorizált záraknak, szerkezetileg fejleszthető a legújabb generációs változatokig. Rim cilinderzárak fa vagy biztonsági ajtókhoz, elektromosan aktiválható, akár Champions europrofilú cilinderekhez (85 ELE), pumpás cilinder (30 ELE), és két-tollú kulcsosokhoz (72 ELE).

XNova

Új elektrónikus motorizált zár; köszönhető az extrém rugalmasságának hozzá csatlakoztathatjuk bármely Mottura eszközhöz (XTrack, XDigit, XPin, XBlue) egy hagyományos kábelen keresztül. Továbbmenőleg bármilyen létező rendszerbe bele lehet építeni, van gyors nyitás és standard változata.

XCode

Kiegészítő elektronikus és motorizált rim cilinderek biztonsági ajtókhoz amelyek vezérlik az alsó zárakat, számkódok alapján, a beviteli panel akkumulátorról kap tápot.

XFree

Motor működtetésű, saját akkumulátorral, felület kezelt aluminium gombbal és Champions Pro euro profilú biztonsági cilinderrel. Egy távkapcsoló aktiválja, vagy biometrikus ujjlenyomat olvasó, mindkettő vezeték nélkül kommunikál az eszközzel. Bármilyen zárba illeszkedik biztonsági ajtóknál, fa ajtóknál, aluminium ablakoknál/ajtóknál, többpontos záraknál.

XTrack

A legújabb függőleges ujjlenyomat olvasó, amit felszerelhetünk az elektronikus és motorizált XMode-hoz, vagy bármelyik elektronikus zárhoz. Leolvassa az ujjlenoymat élő rétegét, és ha van egyezés, továbbítja az értéket a zárba.

No. 49 - Elektronikus motorizált XMode

Elektronikus és motorizált zárak biztonsági ajtókhoz, Champions europrofilú biztonsági cilinderrel, elemmel vagy tápról kapott feszültség forrással. Könnyű és gyors felszerelés és funkciónális használat. Nyitási rendszer kulccsal vezérelve, pin-kóddal számpanelről, vagy transzpóder kártyával.


Mottura biztonsági ajtózárak

No.36 - Astablock

  Kiegészítő zár amivel bármilyen biztonsági ajtót fel lehet szerelni, pumpás cilinderrel vagy Champions europrofilú biztonsági cilinderrel. Vertikális reteszelés.

No.49 - Elektronikus motorizált XMode

 Elektronikus és motorizált zárak biztonsági ajtókhoz, Champions europrofilú biztonsági cilinderrel, elemmel vagy tápról kapott feszültség forrással. Könnyű és gyors felszerelés és funkciónális használat. Nyitási rendszer kulccsal vezérelve, pin-kóddal számpanelről, vagy transzpóder kártyával.

No.50 - Kéttollú zárak oldal karral

 Rim zárak vagy bevéső zárak kéttollú EasyGo kulccsal, ellen áll a bulgáriai zárnyitó eszköznek (Antidecodue), oldal karokkal.

No.52 - Kéttollú zárak

Rim zárak vagy bevéső zárak kéttollú kulccsal, ellen áll a bulgáriai zárnyitó eszköznek (Antidecodue).

No.52J - Kéttollú zárak kódolható fejjel

Rim zárak vagy bevéső zárak kéttollú kulccsal, ellen áll a bulgáriai zárnyitó eszköznek (Antidecodue), átkódolható zárfejjel.

No.54 - Multifunkcionális kéttollú kulcs

Multifunkciónális kettős rim zárak és bevésőzárak kéttollú EasyGo kulccsal, ami ellen áll a bulgáriai zárnyitónak (Antidecodue).

No.54J - Újrakódolható multifunkciós kéttollú kulcs

Multifunkciós kettős rim zárak és bevésőzárak újrakódolható kéttollú kulcsos és europrofilú biztonsági cilinder, ellen áll a bulgáriai zárnyitónak (Antidecodue) a zárfej átkódolásával.

No.65 - Bútorzár

Rim zár a kéttollas kulcsú biztonsági kabinetekhez.

No.72 - Kéttollú zárak (25 mm-es vastagság)

Bevésőzárak, 25 mm-es vastagság, biztonsági ajtókhoz kéttollú kulcsokkal. 

No.84 - Csapágyas zárak europrofilú biztonsági Champions cilinderekhez

Csapágyas rim és bevésőzárak biztonsági ajtókhoz, Champions europrofilú biztonsági cilinderekhez, egy vagy kettős multifunkciós zárakhoz.

No.85 - Champions europrofilú biztonsági cilinderes zár

Egyedüli vagy dupla multifunkciós mechanikus zár a Champions europrofilú biztonsági cilinderhez, kapható elektronikusan aktiválható kiszerelésben is.

No.87 - Gyors nyitás és zárás

Zárak biztonsági ajtókhoz, gyors nyitási lehetőség belülről és gyors zárási lehetőség kívülről; mindkettő aktiválható a kilinccsel; Champion europrofilú cilinder.


Mottura biztonsági széfek

Hokey - Hotelekbe, hajókba, nyaralókba szerelhető széf

 A Hokey széfek kifejezetten a hotelekhez, szállókhoz és hajókhoz lettek kitalálva, és könnyedén szerelhetőek be a házba. Elérhető zárási mechanizmusok: mesterkódos elektrónikus zár, kulcs és/vagy mechanikus kombincáiós zár.

Otthoni széfek

 Széles választéka az otthoni széfeknek, hitelesítve az UNI EN 14450 normáknak megfelelően; elérhető több féle zárási változatban: elektrónikus vagy kuulcs zárású, vagy mindkettő egyszerre; akár beépített vagy sima bútor széf, mindegyik Mottura zárral.


Termékek

Mottura Champions Pro, zárbetét

Mottura Champions Pro, zárbetét

Mottura biztonsági zárbetét

Mottura Champions C31, zárbetét

Mottura Champions C31, zárbetét

Mottura biztonsági zárbetét

Mottura 52.771, Trezorzár

Mottura 52.771, Trezorzár

Trezorzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.