KulcskirályÜgyfélszolgálat

Potent - Hevederzárak mestere

Potent

Potent Lock-ról

A Potent Lock világszerte az egyik vezető biztonsági termék forgalmazó. Professzionális beszerelést biztosítanak New York és New Jersey között. Fejlett biztonsági megoldásokat kínálnak és széles skáláját innovatív biztonsági termékeknek és szolgáltatásoknak a kereskedelmi és lakossági ügyfelek számára.

A Potent Locks ™ védi a biztonságát és a tulajdonát, és valóban csökkenti a stresszt életében! Mindegyik zárat gondosan kiválasztják és tesztelik, hogy biztosítsák az ajtó megfelelő illeszkedését és a hosszú távú megbízhatóságot. Betörésálló kivitelezések, időjárásállóak és egyszerűen használhatóak.

Függetlenül attól, hogy Ön a biztonsággal kapcsolatos problémákkal foglalkozik-e, egy szülő, aki gyermekeit szeretné biztonságban tartani, vagy aki védelmet élvezné, azoknak fontos, hogy megtalálja az ideális, magas biztonságú zárat.

A kezdetektől napjainkig

A Potent Lock ™ 1978 óta foglalkozik a maguk biztonságával, és számos sorozatot fejlesztett ki a fa nyílászárók, páncélozott ajtók, redőnykapuk és kapuk, széfek és páncélozott szekrények számára, zárakat, cilindereket, lakatokat és zár kiegészítőket is.

A projekt tervezési fázisát egy fejlett, háromdimenziós CAD rendszer teszi lehetővé, amely által 100%-os ellenőrzés alatt termékek és alkatrészek megvalósítása, az ipari stratégiának választ adva, amely garantálja a minőséget, a megbízhatóságot és a termék élettartamát, optimalizálva a gyártási folyamatokat.


Termékek

Potent 12900Digital/Sa, Kitekintő

Potent 12900Digital/Sa, Kitekintő

Digitális kitekintő

Potent No.275, Hevederzár

Potent No.275, Hevederzár

Pumpás-gombos hevederzár, három darab kulccsal

Potent, kétirányú felsőzár

Potent, kétirányú felsőzár

Kétirányú felsőzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.