KulcskirályÜgyfélszolgálat

Ronis - Bútor és szekrényzárak

Ronis

DOM-Ronis

- Székhely és gyár Sancoinsban, Franciaország közepén.
- 20.000 m²-es terület, beleértve a 12.000 m²-es fedett területet.
- 12 millió € forgalom 2015-ben.
- Személyzet: 130 fő.
- Több mint 20.000 referenciájú késztermék.
- ISO 9001 tanúsítvány 1996 óta


Minőség

Nélkülözhetetlen és központi az irányítási rendszerük, a minõség magában foglalja a folyamatos fejlesztési megközelítést, az iránta való elkötelezettséget és tiszteletet minden olyan folyamathoz, amelyben minden munkatársunk kapcsolódik. Így a DOM-Ronis 1996 óta ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.


Eco Design

A DOM-Ronis integrálja az ECO Design koncepcióját termékfejlesztési programjukba. Ez a munkamódszer figyelembe veszi a termékek környezeti hatását a termékek tervezésénél és fejlesztésénél, valamint a teljes életciklus során a nyersanyagtól a végtermékig, ideértve az összes olyan lépést is, mint a gyártás, az ellátási lánc, a forgalmazás és a felhasználás.

A DOM-Ronis felelősségteljes állampolgári megközelítést alkalmaz a mai igények kielégítése érdekében anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő generációit. Tehát gyártóüzemünk nagy figyelmet szentel a hulladékfeldolgozásnak, a nyersanyagok újrahasznosításának és a beszállítók felügyeletének a környezetvédelmi charter tekintetében.


DOM biztonság

A DOM Security egy vezető független európai ipari csoport, amely az épületek és az ipari alkalmazások számára tervezett zárrendszerekkel és megoldásokkal foglalkozik. A DOM Security célja, hogy megtervezze, gyártása és népszerűsítése.
• Az építési piacokra tervezett biztonsági berendezések, amelyek széles körű ismert termékeket kínálnak a kereskedelmi hálózat (Building Trade Business Unit) számára.
• Anyagok és berendezések rögzítő rendszerei, amelyek innovatív és intelligens megoldásokat kínálnak a gyártóknak a műszaki részlegekkel (ipari üzleti egység) való közvetlen kapcsolattartásban.
• Mechanikus és elektronikus hozzáférés-vezérlési megoldások nagyvállalatok és nagy kockázatú telephelyek számára (Projects Business Unit).


Termékek

Ronis 25300-03, lemezszekrényzár

Ronis 25300-03, lemezszekrényzár

Lemezszekrényzár

Ronis 26200-01, lemezszekrényzár

Ronis 26200-01, lemezszekrényzár

Lemezszekrényzár

Ronis 2800-01, lemezszekrényzár

Ronis 2800-01, lemezszekrényzár

Lemezszekrényzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.