KulcskirályÜgyfélszolgálat

YLI

YLI

A cégről

Cégünk fő tevékenysége a biztonságtechnikai rendszerek egyes alkotó elemeinek a kelet-európai importja és terjesztése: síkmágnesek, (más néven síktapadó mágnesek vagy síktapadó elektromágneses zárak), elektromos csapzárak, szerelőkonzolok üveg, fa, műanyag, valamint fémajtóhoz, tápok, távirányítók és nyomógombok.
A síkmágnest mindig az ajtó- illetve ablaktokra szerelendő, míg az ellendarab az ajtó- illetve ablakszárnyra. A 12V vagy 24V egyenárammal táplált síkmágnes tekercsei egy elektromágneses teret hoznak létre, mely az ellendarabot már akár 5 mm-ről magához vonzhatja, és ott rögzíti. A mágneses tér, illetve a tartóerő nagysága függ a tekercsek méreteitől. A 60, 180, 280, 350 és 500 kg, illetve 2 x 180 kg, 2 x 350 kg, 2 x 500 kg. tartóerejű mágneseket az alábbi területeken alkalmazzák: - 60 kg. - szekrényeknél és ablakoknál
- 180 kg. - ablakoknál és belső ajtóknál
- 280 kg. - bejárati ajtóknál
- 350 kg. - nagyobb biztonságot megkövetelő ajtóknál, kapuknál
- 500 kg. – biztonsági ajtóknál, kapuknál

A 2 x 180 kg., 2 x 280 kg., 2 x 350 kg. ill. 2 x 500 kg. tartóerejű mágneseket kétszárnyú ajtóknál, ablakoknál használhatjuk, külön-külön vezérelhetőek, távirányítóval, kóddal, nyomógombbal, kártyával, vésznyitóval, vagy egyéb módon.
A síkmágnesek süllyesztve vagy rátéttel szerelhetők, ehhez különböző konzolokat biztosítunk.
A különböző méretű és szerelhetőségű mágnes kínálatunkon kívül rendelkezünk meg vízálló (W jelzésű), időzítéses (T jelzésű), helyzetjelzős (LED-es), illetve zümmögős (BZ - buzzer) síkmágnesekkel.

A síkmágnesek előnyei:
- Szerelésük könnyű
- Nagy tartóerő
- Nincs mozgó (kopó) alkatrészük
- Hosszú élettartam
- Erős, rozsdamentes fémház
- Hangtalan működés
- Minimális karbantartási költség

A síkmágnesek mellett, cégünk forgalmaz tápokat, nyomógombokat (fém, műanyag, LED-es, stb.), ajtóbehúzókat, távirányítókat és egyéb biztonságtechnikai elemeket. A termékeink minőségét a CE szabvány garantálja.


Termékek

YLI YD-603, síkmágnes

YLI YD-603, síkmágnes

Ajtótartó mágnes

YLI YM-180S, síkmágnes

YLI YM-180S, síkmágnes

Síktapadó mágnes

YLI YM-280(LED)A, síkmágnes

YLI YM-280(LED)A, síkmágnes

Síkmágnes


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.