KulcskirályÜgyfélszolgálat

Corbin - Kilincsek, gombok, kulcsok

Corbin

A vállalatról

1839 óta, Corbin Russwin a vezető a magas minőségű termékek forgalmazásában a kereskedelmi rétegben. A vállalat 1. osztályú ANSI/BHMA termékeket kínál a vásárlóinak, köztük- bevéső zárakat, cilinderes zárakat, kiléptető rendszert, ajtó határolót, magas biztonságú kulcs rendszereket és elektromechanikus beléptető rendszereket.

 A vállalat története akkor kezdődött mikor Henry Russel és Cornelius Erwin elkezdtek lemez zárakat gyártani. 1902-ben, a vállalat összeolvadt a P. & F. Corbin-nal, amit eredetileg 1849-ben alapított Phillip és Frank Corbin, illetve Ed Doen, hogy megalapítsák az American Hardware Corporation.

 Többszöri felvásárlási kísérlet után, 1964-ben az American Hardware-t megszerezte az Emhart Corporation. Később a Black&Decker felvásárolta a céget és kombinálta a Corbin meg a Russwin márkákat, hogy megalkothassák a Corbin Russwin-t.

 Corbin Russwin-nak van saját gyártó létesítménye Berlinben, Connecticut-ban. Corbin Russwin egyike a 20 márkának ami prezentálja az Assa Abloy féle ajtóbiztonsági megoldásokat, az Észak Amerikai Assa Abloy központban. Assa Abloy az egyik vezető vállalat az ajtónyitási techikákban, akik elkötelezett hívei a vevők ígényeinek kielégítésére, biztonság érzetüknek és kényelmüknek biztosítására.

Központilag Stockholm-ban helyezkedik el, Svédország, az Assa Abloy a "legerősebb játékos" a zár iparban, közel 150 céggel, több mint 40 országban és közel a világ piac 10%-ával rendelkezik. Az Assa Abloy célja, hogy fejlett reteszelési megoldásokat nyújtson vásárlóinak, ügyfél támogatással.További információért látogasson el az alábbi oldalra: Kattintson ide az átírányításért

Assa Abloy


Termékek

Corbin PS650-51-35, portálzár

Corbin PS650-51-35, portálzár

Cilinderes portálzár

Corbin PS650-51-25, portálzár

Corbin PS650-51-25, portálzár

Portálzár


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.