KulcskirályÜgyfélszolgálat

Euro Elzett - Megfizethető magyar minőség

Euro Elzett

Történelmünk

Múlt

A Soproni Vasárugyár R.T. épülete már a gyáralapítás elôtt állott. Weitzer János osztrák gyáros még a XIX. század második felében ott Gép-, Waggongyár és Vasöntödét létesített. Üzeme azonban rosszul ment, éveken keresztül veszteséges volt, s 1901-ben úgy döntött, hogy telephelyét az épületekkel és a teljes gépi berendezéssel együtt eladja az 1901-ben létrehozott "Vasárugyár R.T. Sopron-Graz"-nak. A részvénytársaság, mely 1901. július 24-én alakult, célkitűzéseit a következôkben szabta meg: a társaság célja "A Weitzer János Gép- és Waggongyár és Vasöntöde R.T." tulajdonát képezô Soproni Vasárugyárnak, valamint a "Lapp Testvérek" grazi cég tulajdonát képezô grazi lakatosáru gyárnak, nem különben ezen gyárak felszerelésének, gépeinek, anyagainak, félgyártmányainak, és árukészleteinek átvétele, üzembentartása és úgy ezen gyárakban, valamint az esetleg létesítendô vagy megszervezendô más telepeken különbözô nemű vasáruk és ezekkel rokontermészetű áruk gyártása és értékesítése. A társaság székhelye Budapest. A társaság cége magyarul: Vasárugyár R.T. Sopron-Graz. Az alapítás évében a termelés elsôsorban ablak és ajtóvasalások gyártásával indult. Az 1920-as 30-as években fejlesztették a nehéz épületzárak gyártását, bôvítették a profilt ajtó-, ablak-, bôrönd- és ládazárakkal illetve ablak- , ajtó-, és kapupántokkal, valamint csuklóspántokkal.

Jelen

Fő tevékenységünk ma:
Hosszú távú gyártmányfejlesztési programunk alapján évente több új zárcsaládot vezetünk be a piacra.
Munkatársainkat folyamatosan képezzük, illetőleg tovább képezzük.
A hazai ellátás mellett az európai célpiacainkon a pozícióinkat évről évre javítjuk.
A folyamatos piackutatás, termék- és gyártásfejlesztés, valamint a széleskörű kereskedelmi és képviselői hálózat segítségével az európai jelenlétünk folyamatosan növekszik. Évről évre növekedő részarányt képviselünk az egyes országokban, de legfőképpen a hazai piacon.

Új termékek kifejlesztésén dolgozunk a meglévő és az új piacainkra célzottan. Emellett a meglévő termékek modernizálása, aktualizálása, testre szabása is folyamatosan történik.

Ezáltal a termékeink teljesítmény - ár arányát igyekszünk optimális szinten tartani, hogy a folyamatosan változó piaci igényeknek minél jobban meg tudjunk felelni.

Termékcsoportok

- Bevéső zárak fa ajtókhoz
- Rászegező zárak fa ajtókhoz
- Portálzárak fém és PVC ajtókhoz
- Többpontos zárak fa, fém és PVC ajtókhoz
- Egypontos bevésőzár zárólemezek
- Egypontos portálzár zárólemezek
- Zárólemezek PVC ajtókhoz
- Többpontos zár zárólemezek
- Állítható Fa Zárólemezek
- Ajtócsukók
- Hengerzárbetétek

További információért kattintson a képre

Elzett


Termékek

Euro Elzett Trilogia, 2040, 45/92 mm-es

Euro Elzett Trilogia, 2040, 45/92 mm-es

Euro Elzett Trilogia, 2040, 45/92 mm-es

Euro Elzett No. 4391, Lővér zár

Euro Elzett No. 4391, Lővér zár

Kulcsos tolóajtózár

Euro Elzett Multisoft-R, 35/92 mm-es

Euro Elzett Multisoft-R, 35/92 mm-es

Euro Elzett Multisoft-R, 35/92 mm-es


Vissza az oldal tetejére...

  • Mul-T-Lock Interactive + Cliq
  • Mul-T-Lock Integrator
  • Fab Gombos Zárbetét
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.