KulcskirályÜgyfélszolgálat

  • http://zarplaza.hu/media/catalog/product/cache/1/image/048a61c560acee7276de72de395b5624/b/r/break_secure_cylinderh_2.jpg
    Mul-T- Lock 7x7, 3 kulcsos zárbetét

Mul-T- Lock 7x7, 3 kulcsos zárbetét

Mul-T- Lock 7x7, 3 kulcsos zárbetét

Elérhetőség: Készleten

Gyors áttekintés

7x7, 3 kulcsos zárbetét

* Kötelező kitölteni

Ajánlatért írjon nekünk: zarplaza@zarplaza.hu

Részletek

A képek csak illusztrációk, a valóságtól esetekben eltérhetnek.

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét nevét onnan kapta, hogy oldalanként 7 csappal rendelkezik melyek a kulcs azonosításáért a felelősek. A 7 csap megléte már egy magasabb letapogatás elleni védelmet feltételez. Kulcsai műanyag fejjel készülnek, melyek kellően masszívak, hogy éveken át szolgálják tulajdonosukat. Több Mul-T-lock 7x7 zárbetét egyidejű használata esetén a csomagban található színes "jelölőpötty" segítségével megkülönböztethetőek a kulcsok.

További információk

 Zárbetét

1. Ábra Zárbetét műszaki rajza

Zártest
 A zártestnek meghatározó tulajdonságai közé tartozik a mérete illetve az anyaga. Az anyagtól függ, hogy lehet-e savval oldani, vagy fúrni, vagy egyéb módon manipulálni a zárat.

Kulcsmag
 A kulcsmag az amibe belehelyezi a kulcsot. Több féle kulcsmag van, amelyek úgyszintén típustól függően elvannak látva különböző védelemmel magfúrás, savoldás, finomnyitás ellen.

Csapok, csapsor
 A csapsorok illetve csapok száma határozza meg a zár biztonságosságát, minél több a csap, vagy csapsor, annál bonyolultabb a feltörése a zárnak, annál több kombinációjú kulcs készülhet hozzá.

Zárméret
 A zártest elejétől egészen a zártest közepén lévő furatig mérjük. Ezek a méretek oldalanként lehetnek azonosok illetve eltérőek, ez alapján nevezünk egy zárat szimmetrikusnak vagy asszimmetrikusnak. A mértetet milliméter pontosan mérjük.

Védelmek

- Letörés-védelem
-- A zártestet ellehet törni, ha kívül kalapáccsal ráütnek. Erre van kitalálva többféle védelem: szendvics-híd, letörhető fejrész. 

- Sav oldás
-- Ezt a módszert a csapok kiiktatására alkalmazzák.

- Finomnyitás
-- Másnéven zármanipulációnak nevezik. Ilyenkor a betörő végig fésüli a csapokat, hogy kinyithassa a zárat.

- Fúrás
-- Általában a zármagot szokták fúrni, ezáltal ellehetetlenítve a kulcsok használatát.

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  • education
  • office
  • student
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.