KulcskirályÜgyfélszolgálat

  • http://zarplaza.hu/media/catalog/product/cache/1/image/048a61c560acee7276de72de395b5624/b/r/break_secure_cylinderh_3.jpg
    Mul-T-Lock 7x7 Break Secure, 5 kulcsos

Mul-T-Lock 7x7 Break Secure, 5 kulcsos

Mul-T-Lock 7x7 Break Secure, 5 kulcsos

Elérhetőség: Készleten

Gyors áttekintés

7x7, törésvédett zárbetét, 5 darab kulccsal

* Kötelező kitölteni

* Kötelező kitölteni

Részletek

A képek csak illusztrációk, esetekben eltérhetnek a valóságtól.

Mul-T-Lock

Kattintson ide a részletekért

A Mul-T-Lock 7x7 zárbetét nevét onnan kapta, hogy oldalanként 7 csappal rendelkezik melyek a kulcs azonosításáért a felelősek. A 7 csap megléte már egy magasabb letapogatás elleni védelmet feltételez. Kulcsai műanyag fejjel készülnek, melyek kellően masszívak, hogy éveken át szolgálják tulajdonosukat. Több Mul-T-lock 7x7 zárbetét egyidejű használata esetén a csomagban található színes "jelölőpötty" segítségével megkülönböztethetőek a kulcsok.

Break Secure: A legelterjedtebb betörési módszer a zárbetét eltörése ellen nyújt védelmet. A gyártás során zárbetéten egy bevágást készítenek amivel a leggyengébb pont el lett tolva a zárbetét elülső részéhez. Zártörés esetén az így létrehozott bevágásnál törik le a zárbetét megakadályozva hogy a bevésőzárhoz illetéktelenek hozzáférjenek és az ajtót nyitni tudják. Törés után a zárbetét ajtóban maradt része az eredeti kulccsal továbbra is nyitható. A betörési kísérlet után a zárbetét könnyen cserélhető egy másik Mul-T-Lock zárbetétre.

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  • education
  • office
  • student
Hírlevél
© 2017 Zárpláza. All Rights Reserved.